Tavşanlı’da öğrenci servisi yoldan çıktı 1 ölü, 14 öğrenci yaralı

Asayiş Yayın: 17 Ocak 2017 - Salı - Güncelleme: 17.01.2017 08:55:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
8323 okunma
Google News

Tavşanlı’da öğrenci servisi yoldan çıktı 1 ölü, 14 öğrenci yaralı

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde seyir halindeki öğrenci servisinin buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak şarampole gitmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 14 öğrenci de yaralandı. 

Kaza,  Tavşanlı – Kütahya karayolu 9. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saat 08.00 sıralarında Kütahya istikametinden Tavşanlı istikametine gitmekte olan Muzaffer Bağdat (45) yönetimindeki 43 S 0441 plakalı öğrenci servisi, buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak şarampole gitti. Kazada, sürücü hayatını kaybederken 10 lise öğrencisi de yaralandı.

Kaza sonrası olay yeri adeta can pazarına dönüştü.

İtfaiye erleri de yaralılara yardımcı olurken bazı itfaiyeciler montlarını yaralıların üzerine örttü.

 Yaralı öğrenciler çok sayıda ambulanslar ile Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine ve Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Olay yerine Tavşanlı İlçe Kaymakamı Yüksel Kara da gelerek incelemelerde bulundu.

 

  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.