Tavşanlı Belediye Başkanı yapılan saldırıyı kınadı

Gündem Yayın: 08 Temmuz 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 08.07.2020 13:26:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3539 okunma
Google News

Tavşanlı Belediye Başkanı yapılan saldırıyı kınadı

 
 Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler Ekmekçi Dede mevkiindeki ağaca yapılan saldırıyı sosyal medya üzerinden kınadı ve görenlerin ihbar etmesini istedi. 
 
 
 
SÖZÜN BİTTİĞİ YER MALESEF
YEŞİLE VE DOĞAYA "SAYGISIZLIK"..
Sosyal Medya'da yayılan bu görüntü Halkımızın tepkisini çekiyor. Tavşanlı Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilçenin en güzel mesire alanlarından birine dönen Ekmekçi Dede Mesire Alanı'nda kendini bilmez bazı kişi yada kişiler fotoğraftaki eylemi gerçekleştirdi.
Bu eylemin normal bir insan tarafından yapılamayacağını belirtiyor, Mesire alanlarında, yada ormanlık arazilerde doğaya karşı sergilenen bu davranışları şiddetle kınıyorum.
Çocuklarımıza daha yaşanabilir bir doğa ve yeşil alan bırakmak adına, Bu tür davranışları sergileyen kişi yada kişilerin görülmesi durumunda güvenlik güçlerine vakit kaybetmeden ihbar edilmesini bir vatandaş olarak rica ediyorum.  
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.