Teslimi geciken ve yönetime sıkıntı veren yeni stadın yağan yağmurda çatısından gelen suların oturma yerlerine kadar gelmesi çatıdan sızıntı olduğu izlenimini verdi ve kafalarda soru işareti yarattı. Hibrit çim yerine doğal çim döşenen stadın bu görüntüleri moral bozdu.

TARAFTAR ENDİŞELENDİ

Geçen hafta içinde yağan yağmurdan yeni stadın tribünleri ıslanınca Sakaryaspor taraftarlarını bir endişe aldı. Çim seriminin sona erdiği yeni stadın koltuk montajına dün başlandığı bildirilirken önceki gün sosyal medyadan birçok taraftar tribünlerdeki ıslaklıkları görüntüleyen fotoğraflar yayınlayarak “ Yeni statta çok ıslanacağız” yorumları yaptılar.

 KÖTÜ ÖRNEKLERİ VAR: Yeni stadın görüntüleri bu şehrin sevenlerine çatlak olduğu için altından su kaçıran Yüzme havuzunu ve çatısı akan Serdivan Spor Salonunu hatırlattı ve yetkilileri daha şimdiden sorumluluğa davet etme ihtiyacı hissettirdi.

Koltuklar da yeşillendi

Teslimi bir hayli geciken yapımı ise devam eden Yeni Sakarya Stadında çim serme işleminin tamamlanmasının ardından koltuk montajı da dün başladı. Spor Toto 2.Lig'in başlama tarihine kadar yetişip yetişmeyeceği tartışma konusu olan Yeni Sakarya Stadında hummalı çalışma devam ediyor..

EYLÜL AYINA YETİŞECEK

Dün başlayan çalışmalar sonunda 26.537 Seyirci, 21 Protokol, 437 Vip, 402 Loca, 357 Basın Tribünü, 150 Engelli ve 150 Engelli refakatçi koltuğu montajı gerçekleşecek. Yeni Sakarya Stadının Eylül ayının ilk haftasında tamamlanması hedefleniyor. Diğer yandan yeşil siyahlı taraftarların eleştirilerinin hedefi olan sarı merdivenlerinde koltuk montajının ardından siyaha boyanacağı belirtildi.

Editör: TE Bilişim