Büyük Torbalı

Tatili en iyi şekilde değerlendirdiler

Eğitime verilen 9 günlük ara tatilde öğretmenler için farklı etkinlikler düzenlendi. Öğretmen ve okul yöneticiler tatil boyunca farklı aktivitelere katılarak yoğun çalışmalarına kısa bir mola verdi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Tatili en iyi şekilde değerlendirdiler
236 Görüntüleme
23 Kasım 2019 - 11:28
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ülke çapında bu yıl yürürlüğe giren yeni ara tatil uygulaması ile ilk sınavların ardından bütün eğitim kurumlarında 10 günlük tatil başladı. Öğrencilerin derslerindeki veriminin artması için verilen kısa tatil yarın itibari ile bitiyor. Okullarda pazartesi eğitim öğretim kaldığı yerden devam edecek. Tatil süresi boyuca düzenlenen etkinliklerde öğretmenlerde unutulmadı.
PEK ÇOK ETKİNLİK DÜZENLENDİ
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Torbalı Belediyesi 9 günlük ara tatilin en iyi şekilde değerlendirilmesi için öğrencilere ve öğretmenlere yönelik birbirinden özel etkinlikler düzenledi. Öğrencilerin tatili en iyi şekilde değerlendirilmesinin amaçlandığı programlarda yarışmalar, geziler ve kitap okuma etkinlikleri düzenlendi. Öğrencilerin ders programlarına ara vererek katıldığı etkinliklerde kişisel gelişime yönelik uygulamaların yapılmasına önem verildi.
ÖĞRETMENLERE TATİL YARADI
Etkinliklerin büyük bir kısmı öğrencilere yönelik olurken öğretmenlerde tatili en iyi şekilde değerlendirerek okullarında etkinlikler düzenlediler. Öğretmenler satranç turnuvaları, zeka yarışmaları ve sportif etkinliklerde bir araya geldi. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ” Tatilin en iyi şekilde değerlendirilmesi amacıyla pek çok etkinlik düzenledik. Mesleğini severek yapan öğretmenlerimiz bu etkinliklerde gönüllü olarak görev aldı. Pazartesi günü de eğitim öğretim bütün okullarda kaldığı yerden devam edecek ” dedi.
YASİN GÜLCÜ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web