Gündem Tatilciler Çeşme'ye akın etti

Tatilciler Çeşme'ye akın etti

Paylaş
Tatilciler Çeşme'ye akın etti

İzmir'in turizmde lokomotif ilçesi Çeşme’yi dolduran tatilciler, sıcak havadan bunalınca, dünyaca ünlü plajlarında serinlemeye çalıştı

Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen tatilciler, Çeşme’ye akın etti. Arefe gününden itibaren Çeşme’ye gelen binlerce tatilci Çeşme’deki konaklama yerlerini tamamen doldurdu.

TRAFİK SIKIŞTI


Bayram süresince hava sıcaklığının yüksek olması nedeniyle tatilciler plajlara akın etti. Çeşme’deki plajlara araçlarıyla gitmeye çalışan binlerce tatilci, zaman zaman trafik sıkışıklığına yol açtı. Plajların yakınlarındaki ara sokaklar ve otoparklar tamamen araçlarla doldu.


EN ÇOK NEREYİ TERCİH ETTİLER?


Çeşme’deki en uzun plajlardan birisi olan ve denizinin rengi mavinin her tonunu içinde barındıran Ilıca Plajı, tatilcilerin en çok tercih ettiği plajların başında geldi. Tatilciler, Ilıca Plajı’nın serin sularında ferahlamaya çalışırken, bazıları da plaj voleybolu oynamayı tercih etti. Güneşin yakıcı etkisinden korunmaya çalışan bazı tatilciler, plaj şemsiyelerinin gölgelerini tercih ederken bazıları da güneşlenerek bronzlaşmaya çalıştı.

TATİLİN TADINI ÇIKARDILAR


Denizin içinde tenis oynayarak eğlenmeye çalışan tatilcilerin yanı sıra denizin içinde voleybol oynayarak denizin keyfini doyasıya yaşayan tatilciler de dikkat çekti.

Plajda şemsiye gölgesinde torununu uyutmaya çalışan bir büyükanne de denize girenleri seyrederek, denizin esintisiyle ferahlamaya çalıştı.