Tatil zamanı geldi

Uzaktan eğitimle geçen birinci yarıyıl bugün sona eriyor. 18 milyon öğrenci üç haftalık tatile girdi. İlkokul ve ortaokul öğrencileri karnelerini dijital ortamda alacak. Lise öğrencileri ise ilk dönem karne almayacak.

Tatil zamanı geldi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan yarıyıl tatili nedeniyle bir mesaj yayınlayarak öğrencilere, öğretmenlere ve velilere seslendi. Turhan mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘’Bir bütünün parçaları olan öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiası olarak bir dönemi daha geride bırakmış bulunuyoruz. Hepimiz biliyoruz ki salgın süreci eğitim öğretim faaliyetlerinin sürdürülmesinde daha fazla emek, fedakarlık ve sabır isteyen bir süreç oldu. Değerli Meslektaşlarım; dönem boyunca gözlemlediğim üzere, öğrencilerimizi yetiştirmek için yenilikçi düşünceleri, buluşları bir araya getirerek farkındalık üreten çalışmalar yaptınız, vizyon geliştiren projeler geliştirdiniz, kendinizi geliştirmek için eğitimlere katıldınız, cesareti ve özgüveni geliştiren ortamlar ile öğrencilerimize ilham oldunuz, manevi olarak desteğinizi hiçbir zaman esirgemediniz, özverili bir şekilde dönemi en güzel şekilde tamamladınız. Emeği geçen herkesi çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, gayretlerinin devamını diliyorum.

''SİZLERİ OKULLARDA KARŞILAMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM''

Sevgili öğrenciler dolu dolu bir dönemi daha geride bıraktınız. Derslerinizde gösterdiğiniz başarı ve çabanın devamını diliyorum. Almış olduğunuz bu eğitimin; iyi bir insan olmanız için verildiğini, ahlaktan yoksun bir ilmin size de, çevrenize de faydası olmayacağını unutmayınız. Sizlere düşen erdemli, iyi bir insan olmaktır. Bu güzel amaç uğruna her gün gelişerek emekleri boşa çıkarmayacağınıza inanıyor, hepinize neşe dolu, sağlıkla, mutlulukla geçireceğiniz, çokça dinlenip kendinizi geliştireceğiniz bir tatil diliyorum. Salgın tedbirlerine uyarak 2.dönem sizleri okullarda karşılamayı sabırsızlıkla bekliyorum.''

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2021, 15:59

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER