Tatar’dan CHP Gebze İlçe’ye sitem

Tatar’dan CHP Gebze İlçe’ye sitem

CHP Gebze İlçe eski Başkanı Sedat Tatar, Balçık’ta CHP’li Menemşe Koçak’ın cenazesinde yer almayan ilçe yönetimini eleştirdi.

CHP Gebze’nin Balçık’taki üye ve delegelerinden Menemşe Koçak’ın cenazesine katılan CHP Gebze İlçe eski Başkanı Sedat Tatar, cenazede ilçe yönetiminden kimsenin yer almamasına sitem etti. Cenazeye eşi Necla Tatar, CHP Gebze Kadın Kolları eski Başkanı Kıymet Ayan, ilçe eski yöneticilerinden Dilesen Karataş, il kadın kolları eski yöneticisi Nuray Birinci ile birlikte katılan Sedat Tatar sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi:
BUNU GEREKTİRİYOR

“İlçe başkanlığım döneminde önem verdiğim konuların başında üyelerimizin acı ve tatlı günlerinde acıyı ve tatlıyı birlikte yaşamak ve o duyguları birlikte paylaşmaktı. Bu nedenle parti çalışanı sekreterimize her gün Gebze Mezarlıklar Müdürlüğü’nü aratarak günlük vefat haberlerini alıp bana bildirmesini isterdim. Günlük programa göre katılabildiğim cenazelere katılıp partimiz adına taziyelerimizi iletirdim. Katılamadıklarımızı da telefonla arayarak baş sağlığı dileklerimizi iletirdim. İnsanlık, partidaşlık ve yoldaşlıkta sanırım bunu gerektiriyor.
PARTİMİZ ÜYESİ VE DELEGESİ 

12 Kasım 2019 günü Gebze ilçesi Balçık Köyü’nde ikamet eden, köyde partimizin üyesi ve delegesi olan, seçimlerde ilerlemiş yaşına rağmen sandığı bekleyen, Cumhuriyet savunucusu, tam bir Anadolu kadını Menemşe Koçak'ın vefat ettiğini öğrendim ve İkindi namazına müteakip cenazeye katıldım. Aileye taziyelerimi ilettim. Beni üzen partimizde seçimle görev almış, partimizi temsilen hiç bir yetkilinin katılmayışıdır. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine tekrar baş sağlığı diliyorum. Ruhu şad mekanı cennet olsun.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.