Taşkıran ve Zeki Bilge İftarda Uzungöl´de Buluştu

Taşkıran ve Zeki Bilge İftarda Uzungöl´de Buluştu

Çaykara´da Öğrenciler İftarda buluşmaya devam ediyor.28 Mayıs 2019 Salı akşamı Taşkıran Mustafa Özer İmam Hatip Ortaokulu ile Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu Öğrencileri İftar Organizasyonunda Uzungöl´de bir araya geldiler.

TAŞKIRAN VE ZEKİ BİLGE İFTARDA UZUNGÖL´DE BULUŞTU

Çaykara´da Öğrenciler İftarda buluşmaya devam ediyor.28 Mayıs 2019 Salı akşamı Taşkıran Mustafa Özer İmam Hatip Ortaokulu ile Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu Öğrencileri İftar Organizasyonunda Uzungöl´de bir araya geldiler.

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem, Belediye Başkanı Hanefi Tok ve İlçe Milli Eğitim müdürü Ahmet Çamuralı´nin katkılarıyla gerçekleştirilen organizasyonda öğretmen ve öğrenciler Uzungöl Migron Restaurant´ta bir araya gelerek İftarlarını hep birlikte açtılar.

/resimler/2019-5/29/1612167693645.jpg

İftar Organizasyonunda Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Topal,Zeki Bilge Ortaokulu Müdürü Tayfur Demirali ile Taşkıran Eğitim Kurumları Müdürü İdris Hacımahmutoğlu ve Öğretmenler ile öğrenciler katıldılar.

BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZLE BİZ BİR AİLEYİZ 

Çaykara´da öğrenim gören öğrencilerin bir aile ortamında iftar yemeğinde buluşturmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem," Ailelerimizin gözü arkada kalmasın. Hiç şüphesiz bizler burada devletin şefkat eli olarak onların yanındayız. Öğrencilerimizin eğitimlerini en iyi şekilde alarak geleceğe emin adımlarla ilerlemeleri için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Biz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve tüm eğitim gönüllülerimiz ile büyük bir aileyiz. Bu ailenin her bir ferdi bizim için çok kıymetlidir" ifadelerini kullandı.

/resimler/2019-5/29/1612457069283.jpg

"ÖĞRENCİLERİMİZE HER TÜRLÜ YARDIMI YAPMAYA HAZIRIZ"

Çaykara Belediye Başkanı hanefi Tok, yaptığı açıklamada, ilçemizdeki eğitimin her alanında gerek eğitim,gerekse sosyal alanda öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Son yıllardaki Çaykara´daki eğitimin başarısını daha ileriye taşımak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İlçemiz eğitimde marka olmaya devam edecektir." dedi. 

ERKEK ÖĞRENCİ YURDUNDA SAHUR

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali Sahur yemeğinde Çaykara Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerimiz ile bir araya geldiler.

/resimler/2019-5/29/1613174101079.jpg

Erkek Öğrenci Yurdunda öğrenciler ile birlikte Sahur Yemeği yiyen Kaymakam Çiğdem ve Başkan Tok öğrenciler ile bolca sohbet ederek hem okul hem de yurt ortamı hakkında öğrencileri dinlediler.

Ailelerinden uzakta Yurt Ortamında Eğitimlerini sürdüren Öğrencilerimiz için Sahur Yemeğinde Kaymakam ve Belediye Başkanı ile bir araya gelmek çok büyük bir moral kaynağı oldu.

Haber: Hilmi Kanık



İlginizi Çekebilir