TAŞKIN’DAN DESTEK ÇAGRISI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2015 - 14:19, Güncelleme: 10.04.2015 - 14:19
 

TAŞKIN’DAN DESTEK ÇAGRISI

PTT 1'inci Lig'de zor günler yaşayan Manisaspor'da teknik direktör Taner Taşkın, pazar günü oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi taraftara destek çağrısı yaptı.
 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan sonra Osmanlıspor'la da iç sahada karşılaşacaklarını hatırlatan Taşkın, "Ligdeki 8 galibiyetin 6'sını evimizde aldık. Taraftarımızdan iki kritik maçta bize sahip çıkmasını istiyoruz. Onların desteği ile rakiplerimizi yeneceğiz" diye konuştu.   İlk yarıda Gaziantep'taki maçı 2-0 kazanan futbolcularını uyaran teknik adam, "Rakibimizi deplasmanda yenmek, bu maçı da kazanacağımız anlamına gelmiyor. 90 dakika terimizin son damlasına kadar mücadele etmeliyiz. Kümede kalma yolunda 3 puanı almak zorundayız" dedi. HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR Manisaspor PTT 1. Lig 27. haftasında 12 Nisan Pazar günü saat 13:30’da, 19 Mayıs Stadyumu’nda Gaziantep B.Ş. BLD. Spor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün saat 13:00’de gerçekleştirilen antrenman ile devam etti. Tarık Almış Spor Tesisleri’nde, Teknik Direktörümüz Taner Taşkın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma Mottobet koşusuyla başladı. Koordinasyonlu ısınma çalışmasıyla devam eden antrenmanda 5’e 2 çalışmasının ardından geniş alanda oyun oynandı. Antrenman stretching ile tamamlandı. 
PTT 1'inci Lig'de zor günler yaşayan Manisaspor'da teknik direktör Taner Taşkın, pazar günü oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi taraftara destek çağrısı yaptı.
 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan sonra Osmanlıspor'la da iç sahada karşılaşacaklarını hatırlatan Taşkın, "Ligdeki 8 galibiyetin 6'sını evimizde aldık. Taraftarımızdan iki kritik maçta bize sahip çıkmasını istiyoruz. Onların desteği ile rakiplerimizi yeneceğiz" diye konuştu.

 

İlk yarıda Gaziantep'taki maçı 2-0 kazanan futbolcularını uyaran teknik adam, "Rakibimizi deplasmanda yenmek, bu maçı da kazanacağımız anlamına gelmiyor. 90 dakika terimizin son damlasına kadar mücadele etmeliyiz. Kümede kalma yolunda 3 puanı almak zorundayız" dedi.
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Manisaspor PTT 1. Lig 27. haftasında 12 Nisan Pazar günü saat 13:30’da, 19 Mayıs Stadyumu’nda Gaziantep B.Ş. BLD. Spor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün saat 13:00’de gerçekleştirilen antrenman ile devam etti.
Tarık Almış Spor Tesisleri’nde, Teknik Direktörümüz Taner Taşkın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma Mottobet koşusuyla başladı. Koordinasyonlu ısınma çalışmasıyla devam eden antrenmanda 5’e 2 çalışmasının ardından geniş alanda oyun oynandı. Antrenman stretching ile tamamlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.