• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Taşkın: Halkın sesi olacağım

Taşkın: Halkın sesi olacağım
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekili Aday Adayı Süleyman Taşkın, “Ben ziraatçıyım arkadaşlar, çiftçiyim, köylü çocuğuyum, ben esnafım. İnanın, esnafın da, köylünün de, çiftçinin de, memurun da, emeklinin de sesi olmazsam ben bu görevi yapma

MHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Süleyman Taşkın, partisinin Marmaris İlçe Teşkilatı binasında bir toplantı düzenledi. Toplantıya aralarında MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci ile yönetim kurulu ve kadın kolları üyelerinin de bulunduğu çok sayıda partili katıldı. Kemal Kalemci, MHP’nin oyunu arttırabilmek, halen 1 olan  Muğla Milletvekili sayısını da 2’ye hatta 3’e çıkarabilmek için, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşlarla görüştüklerini dile getirdi. Kalemci, 7 Haziran’a kadar da teşkilatının tüm birimleri, yöneticileri ve üyeleriyle MHP iktidarı için çalışacaklarının altını çizdikten sonra sözü Süleyman Taşkın’a bıraktı. Süleyman Taşkın, konuşmasının başında kendisini tanıtırken şu ifadeleri kullandı:

İKİ KEZ 2. SIRADAN ADAY OLDU

“28 Mart 1964 tarihinde Fethiye’nin Eldirek Köyünde doğdum. 1978 yılında Ülkü Ocaklarında okul temsilciliyi ile başladığım Vatan ve Millet Sevgisini hayatım boyunca savunmayı ve bu düşüncenin başarası için çalışmayı amaç edindim. Ülkücülüğü kendi hayatımda hayat tarzı olarak gördüm.

1991 yılında MHP kurulduğu günden beri Partimin üyesiyim.1995 yılında yapılan MHP ilçe kongresinde ilçe yönetim kurulu üyeliğine seçildim. Yönetim kurulunda 2.başkanlığa getirildim. 1 Ocak 1999 yılında İlçe başkanımızın Milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi üzerine MHP genel merkezi tarafından ilçe başkanlığına atandım. 2000-2003-2006 yıllarında yapılan ilçe kongrelerinde 3 defa daha ilçe başkanı seçildim. Başkanlığım sırasında ilçemde MHP ilk defa 4 belde belediye Başkanlığı, 2 il genel meclisi üyeliği 1 Milletvekilliği kazanma başarısı gösteren seçim çalışmalarını yönetim. 22 Temmuz 2007 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili aday adayı olmak üzere ilçe başkanlığı görevimi bıraktım. 22 Temmuz 2007 seçimlerinde Genel Merkezimin takdiri ile MHP Muğla 2.sıra Milletvekili adayı oldum. Muğla’mızın tüm ilçelerini, beldelerini, köylerini, mahallelerini adım adım dolaşarak seçim çalışmalarımızı Teşkilatlarımızla birlikte en iyi şekilde sürdürdük. 43 bin 675 olan oyumuzun 90 bin 771’e çıkmasını sağladık.

2009 yerel seçimlerinde teşkilatlarımızla birlikte çalışmalarımızı daha azimli, daha kararlı bir şekilde sürdürerek önceki başarılarımıza, başarı ekledik.

2011 genel seçimlerinde de Muğla 2. Sıra milletvekili adayı oldum. Bu esnada 2007’de olduğu gibi Muğla’mızın tüm ilçelerini, beldelerini, köylerini ziyaret ederek yoğun bir şekilde seçim çalışmalarımızı yürüttük. Elimizden geleni yaptık 2. milletvekiliğini kazanmamıza ramak kaldı, ancak olmadı.”

 

Taşkın, hem 2007’de hem de 2011’de çok yaklaşılmasına rağmen milletvekili seçilememesine rağmen, hiç darılmadan, hiç ara vermeden partisi için çalışmaya devam ettiğini belirterek şöyle konuştu:  

 

“Hiçbir zaman partimden kopmadım, tam tersi maddi manevi her zaman partim içerisinde aktif oldum, elimden geldiğince davamıza hizmet etmeye çalıştım.

Çünkü biz Türklük gurur ve şuurunu, İslam alemini ve faziletini savunan, Türk milletinin layıkıyla yaşamasını, al Bayrağın inmemesini, ezanın dinmememsi, vatanın birliğini. bölünmemesini savunan bir partiyiz. Böyle bir siyasi hareketi bölmeye kalkışan, parçalamaya kalkışan kim olursa olsun lanetlenmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir çok kademesindeki görevde bulunmuş biri olarak, sizlerden biri olarak adaylığım dönemimde 

bazen beraber ağladık, bazen de beraber güldük. Ne olursa olsun takdiri İlahi. Nasip olmayınca olmuyor. Allah’ın izni ile bu kutlu yola bir kez daha çıktık. Bir kez daha aday adayı olarak huzurunuzdayım.”

Taşkın Milletvekili seçilmesi halinde yapacaklarını dile getirirken de şunları söyledi:

“Siyasi hayatım boyunca edindiğim tecrübelerimle, Allah nasip ederse, Marmarisli hemşerilerime, Muğlalı hemşerilerime, bir Milletvekili olarak nasıl Milletvekili yapıldığını göstermek istiyorum. Bütün arkadaşlarım, bütün partililerim sokakta gezerken kafası eğik gezmeyecek, dimdik gezecek. Çünkü ülkücülerin her biri bir Bayrak’tır. Bayrağa zarar veren her kim olursa olsun bu hareketin içinde durmasına hiç gerek yoktur. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin yol arkadaşı olmak istiyorum. Teşkilatlardan edindiğim tecrübeyi siz değerli dava arkadaşlarıma, Muğlalı hemşerilerime ayni olarak geri dönmesini istiyorum. Eğer seçilirsem, ben Milliyetçi Hareket Partili, bir Milletvekili olarak, Muğla’da yaşayan, Marmaris’te yaşayan tüm hemşerilerime minnet duyacağım. Ama esas olan benim teşkilatım olacak, esas olan benim partililerim olacak. Bunun altını kalın bir çizgiyle çiziyorum. Çünkü, bakın arkadaşlarım, Muğla’nın 6 Milletvekili var bir tanesi ben olmuş olacağım seçildiğim takdirde. Ve 6 Milletvekilin yapması gereken, vekaletini aldıkları Muğla’da yaşayan insanları A partisi, B partisi ayırımı yapmadan temsil etmektir. O nedenle, Allah nasip ederse, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili olarak Marmaris’te yaşayan tüm hemşerilerimize sahip çıkacağımın sözünü veriyorum. Muğlalı hemşerilerimize sahip çıkacağımın sözünü veriyorum. En kötü ihtimalle ‘ne yapacaksınız?’ diye sorarsanız, ben iktidarda da olsa, muhalefette de olsa Muğla’daki 6 milletvekilinden birisi olacağım. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki 550 milletvekilinden de birisi olacağım. Eğer ki, be sizin sesiniz olamıyorsam, ben sizin sözcünüz olamıyorsam, sizden aldığım vekaleti sizin lehinize kullanmıyorsam, Allah bu makamı bana nasip etmesin. Bunu siz tüm samimiyetimle söylüyorum.

 

“HALKIN SESİ OLMAZSAM BIRAKIRIM”

Ben esnafım esnafın sıkıntısını biliyorum. Ben emekliyim, emeklinin sıkıntısını biliyorum. Eşim öğretmen, memurun sıkıntısını biliyorum. Babam yıllarca muhtarlık yaptı, köy muhtarlarının, mahalle muhtarlarının ne sıkıntılar yaşadığını biliyorum. Türk çiftçisi, Türk köylüsü maalesef perişan durumda. İnanın evlerine ekmek alacak durumları yok. Arıcılar perişan halde. Narenciyeciler perişan halde. Ama tüm bu vatandaşlarımıza sahip çıkan yok. Ben ziraatçıyım arkadaşlar, çiftçiyim, köylü çocuğuyum, ben esnafım. İnanın, esnafında, köylünün de, çiftçinin de, memurun da emeklinin de sesi olmazsam ben bu görevi yapmayacağım. Bunun da sözünü veriyorum.”

Taşkın, sözlerini kendisini yalnız bırakmayan salondaki patriklilerine teşekkür ederek ve

Milletvekili seçimlerinde sıralamada yeri ne olursa olsun partisi için Türkiye için elinden geldiğince çalışmayı ve hizmet etmeyi sürdüreceğinin sözünü verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141