Advert
as

“Tashihi Huruf” Kursunu Bitirenlere Belgeleri Verildi

“Tashihi Huruf” Kursunu Bitirenlere Belgeleri Verildi

Bingöl Üniversitesi Kıraat Merkezi’nde açılan “Tashihi Huruf’ kursunu bitiren 38 kursiyere belgeleri verildi.

 

Bingöl Üniversitesi Kıraat Merkezi’nde üniversite ile müftülük iş birliğinde açılan “Tashihi Huruf” kursuna katılan ve İl Müftülüğüne bağlı 38 imam hatip görevlisi kursa katılım belgelerini Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak ile İl Müftüsü Muharrem Genç’in katıldığı programda aldı. 

Bingöl Üniversitesi ile müftülük iş birliğinde açılan “Tashihi Huruf” kursuna; 5 Kasım 2018 ve 9 Mayıs 2019 tarihleri arasında 6 aylık kursa 25 ile 4 Kasım 2019 ve 27 Mart tarihlerinde de 13 imam hatip görevlisi katılım gösterdiği belirtildi.

 Bingöl Üniversite Kıraat Merkezi’nde açılan Tashihi Huruf kursunu başarıyla bitiren kursiyerler için yapılan programa, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, İl Müftüsü Muharrem Genç, Müftü Yardımcısı Mahmut Atıcı, Din Hizmetleri Şube Müdürü Şemsettin Aydoğdu kursiyerler ve davetliler katıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum