Güncel
Giriş Tarihi : 15-03-2018 17:54   Güncelleme : 15-03-2018 18:08

Taşeron İşçiler Uygulamalı Sınava Girdiler

Gerze Belediyesi bünyesinde çalışan 81 taşeron işçi uygulamalı sınava tabi tutuldu

Taşeron İşçiler Uygulamalı Sınava Girdiler

Gerze Belediyesi Bünyesinde Taşeron Statüsü’nde çalışan işçiler komisyon heyetince alınan karar gereği sınava tabi tutuldular.

Gerze Belediyesi bünyesinde çalışan 81 işçi 25 Aralık 2017 tarihinde açıklanan yasa gereğince Ocak 2018’de başvurusunu yapmıştı. Başvuruları onaylanan işçiler kurulan komisyon tarafından 14-15 Mart 2018 tarihinde Uygulamalı Sınava tabi tutuldular.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın başkanlığını yürüttüğü komisyonda İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Gerze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın, Gerze Belediyesi Destek Hizmetleri ve İtfaiye Müdürü Necmettin Demircan, Gerze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Yılmaz Öztürk ve Gerze Belediyesi Zabıta Müdürü ve Yazı İşleri Müdür Vekili Haydar Suat Işıdı yer aldı.

Taşeron statüsünde bulunan işçiler bugüne kadar yapmış oldukları görevler dahilinde uygulamalı olarak sınava tabi tutan komisyon aynı zamanda her işçinin girmiş olduğu sınavı kamera kaydına aldı.

14-15 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleşen Uygulamalı Sınavlar bu şekilde sona ererken Komisyon Üyeleri komisyon tutanağını imzalayarak sınavı sonlandırdılar.

SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLA

Seda ŞengülSeda Şengül