Taşeli Veteranlardan Kaymakam’a ziyaret

Taşeli Veteranlardan Kaymakam’a ziyaret

Taşeli Veteranlardan Kaymakam’a ziyaret

 

Silifke’de faaliyet gösteren Taşeli Veteranlar Spor Kulübü üyeleri, İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Kulüp Başkanı Hilmi İnce, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Kelce, Mehmet Avcı, Mahmut Seyran, Nuh Yelli, Halil İbrahim Selvi ve Ali Rıza Akbudak’la birlikte İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nu makamında ziyaret ederek kulüp faaliyetleri ve kulüp olarak spor alanında hedeflerini paylaştılar.

Silifke Taşeli Veteranlar Spor Kulübü Başkanı Hilmi İnce yaptığı konuşmada, “ilçemizde yaşayan arkadaşlarımızla birlikte böyle bir takım kurduk. Yönetim olarak el birliği yaparak spor alanında faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Hedefimiz diğer alanlarda olduğu gibi spor alanında da birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmek istiyoruz. Kulübümüz şehrimiz ve tüm sporseverler için hayırlı olsun” diyen Kulüp Başkanı İnce, Kaymakam Emiroğlu’na forma ve çeşitli hediyelerde  sundu.

Kendisini ziyarete gelen Taşeli veteranlar spor kulübü üyelerine teşekkür eden Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Emiroğlu, ilçede yeni kurulan ve faaliyetlerini sürdüren Taşeli Veteranlar Spor Kulübüne başarılar dileyerek, emeği geçenleri tebrik ettiğini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36