Öne Çıkanlar Fiat Ary Otomotiv miting çekmeköy chp adayı çeksiad tanıtım fimi kayıtları

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Taşdelen'de Yollar Trafiğe Kapatılıyor

Geçmişten bugüne sürekli gelişen ve kentleşen semtlere Çekmeköy’de eklendi. Binaların hızla artışı kentleşmeyi de beraberinde getirerek gittikçe kalabalık bir ilçe olmaya başlayan Çekmeköy Taşdelen’de Sultan Murat caddesi trafiğe kapatılıyor.

Çalışmaların hızla sürdüğü Caddede yapım çalışmaları devam ediyor. Aynı zamanda Cadde üzerinde bulunan Merkez Camii’de restore ediliyor. Sultan Murat Caddesinde bir çok dükkan ve mağazaların bulunması nedeniyle çevredeki sitelerinde yararına olacak bu düzenleme Taşdelen halkını sevindirdi. Yolun Trafiğe kapatılmasının beraberinde getireceği bazı sorunlardan biride araçlar…

Çekmeköy’de kapalı bir otoparkın olmaması ve ana caddeki kaldırımların genişletilmesiyle daralan yollar ile gelen bu düzenlemede Sultan Murat Caddesi trafiğe kapatıldığı için araçları park etmede büyük sorun teşkil ediyor. Yol düzenlemesinden sonra yaşanacak bu sorunlar insanları zora sokacak gibi gözüküyor.

Bir kez daha anladık ki  Çekmeköy’ün genel olarak bu park sorununa bir çözüm bulunması gerektiği aşikar…

Çekmeköy Haber 

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyTrafikTasdelenYol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarık kurt 7 yıl önce

Sayın belediye başkanı lütfen ilgilenip duruma müdahale etmenizi rica ediyoruz kaldırımları büyülterek araçlara yer kalmıyor ve araç trafiğine sebep oluyor..

Avatar
Serkan çelik 7 yıl önce

Taşdelen merkezle şile yoluna bağlı tek caddesi sultan murat caddesi vardı onuda kapattılar, merkezdeki trafikten kaçarak sırrı çelik bulvarı neveserin önündeki yürüyüş yoluna veya şile yoluna bağlanarak bir nebze trafiği rahatlatıyor du birde pazar günleri bir alt sokakta kurulan pazar ile iyice çıkmaza sokulan Taşdelene yapılan bu çevre düzenlemesini sultan murat caddesinin sağ ve sol sokaklarında doğru düzgün kaldırım bile yokken böyle bir caddeyi heba edilmesi içler acısı.