Hava Durumu

:

:

:

Tarsus'ta Bahşiş Vermeyen Damat Bıçaklandı

24 Kasım 2019 Pazar 17:44

sonmanset.com- Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle 4069 sokakta meydana gelen olayda düğün sonrası yapılan konvoyunun önünü kesen A.D.K., Ü.M.Ç. ve A.E. isimli şüpheliler iddiaya göre, damat Tahsin A.'den bahşiş istedi.

Tarsus'ta Bahşiş Vermeyen Damat Bıçaklandı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’ta gelin arabasının önünü kesenler, damadı da bıçakladı.

Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle 4069 sokakta meydana gelen olayda düğün sonrası yapılan konvoyunun önünü kesen A.D.K., Ü.M.Ç. ve A.E. isimli şüpheliler iddiaya göre, damat Tahsin A.’den bahşiş istedi.

İddiaya göre araçtan inen Tahsin A.’ya bıçak sallayan şüphelilerden Ü.M.Ç., damadı darp edilip sol baldır kısmından yaraladılar. A.D.K., Ü.M.Ç. ve A.E. adlı şüpheliler, olaydan sonra olay yerinden kaçtı . Hastane kaldırılan damat Tahsin A. ayakta tedavi olduktan sonra taburcu edildi.

Olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmada, A.D.K., Ü.M.Ç. ve A.E. adlı şüpheliyi yakalarken, soruşturma sürdürülüyor.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.