Hava Durumu

:

:

:

Tarsus'ta Baba ve Kızını Sırtından Vurdular

29 Kasım 2019 Cuma 21:46

SONMANŞET.COM- TARSUS'ta yolda yürümekte olan bir baba ve küçük kızı, kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi tarafından tüfekle sırtından vuruldu.

Tarsus'ta Baba ve Kızını Sırtından Vurdular

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS'ta yolda yürümekte olan bir baba ve kızı, kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi tarafından tüfekle sırtından vuruldu.

Alınan bilgiye göre, Şehitler Tepesi mahallesi Kasım Ekenler Bulvarı 174 nolu yerde Palmiye Market adlı işyerinin önünde N.K. (39) adlı bir kişi ve yanında bulunan öz kızı B.K. (4) ile yürürken arkalarından tüfekle vurularak yaralandı.

Yaralı baba ve kızı Devlet hastanesine kaldırılıp, tedavi altına alınırken, babanın hayati tehlikesinin bulunmadığı ve yapılan görüşmede kimseyle husumetinin bulunmadığı bildirilirken, küçük kızın Çocuk Cerrahi servisinde tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu ifade edildi.

Öte yandan olayın plakasız bir motorsiklet üzerinde bulunan 2 şahıs tarafından gerçekleştirildiği belirlenerek, şahısların yakalanması için çalışmalar çok yönlü olarak sürdürülüyor.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.