Hava Durumu

:

:

:

Tarsus ZİÇEV’den İftar Yemeği

25 Mayıs 2019 Cumartesi 11:24

SONMANŞET.COM- ZİÇEV Rehabilitasyon Merkezi'nin bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Yüksel Ünal, ZİÇEV Tarsus Başkanı Gülten İşcan, Vakıf Yöneticileri, Okul Müdürü ve yöneticileri, öğretmenler, davetliler ve engelli öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tarsus ZİÇEV’den İftar Yemeği

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus’ta faaliyet gösteren Zihinsel Engelli Çocukları Eğitme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV), öğrenciler, veliler ve davetlilere iftar yemeği verdi.

ZİÇEV Rehabilitasyon Merkezi’nin bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Yüksel Ünal, ZİÇEV Tarsus Başkanı Gülten İşcan, Vakıf Yöneticileri, Okul Müdürü ve yöneticileri, öğretmenler, davetliler ve engelli öğrenciler ve aileleri katıldı.

Başkan Gülten İşcan, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğini bu yılda gerçekleştirmenin manevi huzurunu yaşadıklarını söyledi.

Kaymakam Yüksel Ünal ise, ZİÇEV vakfının önemli işler yaptığını belirterek, başarılar dilerken, “Devlet olarak tüm engellilerimize sorunlarının çözümü noktasında son derece önemli hizmetler verilmektedir. ZİÇEV Vakfı yöneticilerini kutluyoruz” dedi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.