Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Üniversitesi Öğrencilerini Otogarda karşıladılar

18 Eylül 2019 Çarşamba 15:52

SONMANŞET.COM- Tarsus Kent Konseyi yöneticileri, Tarsus Üniversitesini kazanan öğrencileri şehirlerarası otobüs terminali olan TAŞTİ'de karşılıyor.

Tarsus Üniversitesi Öğrencilerini Otogarda karşıladılar

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Kent Konseyi yöneticileri, Tarsus Üniversitesini kazanan öğrencileri şehirlerarası otobüs terminali olan TAŞTİ’de karşılıyor.

Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

“Kent Konseyi olarak Tarsus Üniversitesinin kurulabilmesi için çok çalıştık. Sempozyumlar, çalıştaylar yaptık. Tarsus’un bir üniversiteyi neden hak ettiğini herkese anlatmaya çalıştık. İmza kampanyası ile yağmur çamur demeden tam 50 bin imza topladık. Üniversitemiz kuruldu. Şimdi ona sahip çıkma, destekleme ve gelişimine katkı verme zamanı. Tarsus Kent Konseyi olarak değerli rektörümüz ve ekibinin her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimiz Türkiye’nin dört bir yanından geliyorlar. Tarsus Üniversitesi ve Kent Konseyi olarak birlikte bir çalışma yaparak öğrencilerimizi otogarda karşılayıp “Tarsus’a Hoş geldiniz” demek üzere bir “Destek Masası” kurduk. Cumartesi, Pazar ve Pazartesi olmak üzere 3 gün boyunca Kent Konseyi gönüllüleri ve Tarsus Üniversitesi hocaları destek masasında öğrencileri karşılıyorlar. Onlara sıcak içecekler ve Tarsus’un tatlarından oluşan ikramlarda bulundular. Tarsus’u anlatan kitapçıklar, broşürler verip ihtiyaçlarını sordular ve yurtlarına veya kalacakları evlerine ulaşımlarını sağlayarak rehberlik ettiler”.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.