Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Müftülüğünün Kermesine yoğun ilgi

05 Nisan 2019 Cuma 16:07

SONMANŞET.COM- Tarsus İlçe Müftülüğü tarafından Borsa Sarayı Kız Öğrenci Yurdu'nun onarımı içim organize edilen kermese yoğun ilgi gösterildi.

Tarsus Müftülüğünün Kermesine yoğun ilgi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus İlçe Müftülüğü tarafından Borsa Sarayı Kız Öğrenci Yurdu’nun onarımı içim organize edilen kermese yoğun ilgi gösterildi.

Ulu Camii bahçesinde düzenlenen kermese Kaymakam Yüksel Ünal, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılınç, Mersin il Müftüsü Şaban Kondi, Tarsus Müftü vekili, bazı meslek odası başkanları ve daire müdürleri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Kaymakam Yüksel Ünal, kermesin açılışından önce yaptığı konuşmada, zenginliğin en önemlisinin insanlık ve hayır yapmak olduğunu belirterek, kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Mersin Müftüsü Şaban Kondi ise konuşmasında, “İbadet yaparken hayırlarımızı da yapacağız.  Kız Öğrenci yurdu inşaatı için gerekli olan yardımın sağlanması için düzenlenen bu kermese katkı sağlayanlara ve kermeste emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Tarihi Tarsus Ulu Caminin bahçesinde 10 gün boyunca açık kalacak olan kermeste el işi ürünlerinin yanı sıra, yiyecek ve içecekler ile ev tekstili ürünler de satışa sunuluyor.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.