Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Kaymakamı alınan tedbirleri denetliyor

31 Mart 2020 Salı 16:16

SONMANŞET.COM- TARSUS Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Devlet hastanesi ve otoban giriş çıkışları ve bölge trafik istasyonu ekiplerinin Koronavirüs'e karşı alınan tedbirleri bizzat yerinde inceledi.

Tarsus Kaymakamı alınan tedbirleri denetliyor

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Devlet hastanesi ve otoban giriş çıkışları ve bölge trafik istasyonu ekiplerinin Koronavirüs’e karşı alınan tedbirleri bizzat yerinde inceledi.

Tarsus Devlet Hastanesini ziyaret ederek İlçe Sağlık Müdürü Orhan Acehan ve Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sadık Emre Direk’ten coronavirüs (COVİD-19) salgını dolayısı ile alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Otcu, alınan tedbirler nedeniyle, İlçe Sağlık Müdürü ve Başhekim nezdinde tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Öte yandan Kaymakam Kadir Sertel Otcu, Adana-Mersin D400 karayolu D400 ve Bölge Trafik İstasyon Amirliği ile Çamtepe uygulama noktalarını ziyaret ederek şehirlerarası otobüs seyahatlerinin sınırlandırılması uygulaması ve Mersin/Tarsus il/ilçe girişlerinde yapılan sağlık kontrollerini denetledi.

Kaymakam Otcu’ya kontrol ve denetimlerinde Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu, Emniyet Müdürü Ercan Elbir, İlçe Sağlık Müdürü Orhan Acehan da eşlik etti.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.