Tarsus Belediyespor’un Potanın Perileri Ve Filenin Sultanları Sezona Hazırlanıyor

Tarsus Belediyespor’un Potanın Perileri Ve Filenin Sultanları Sezona Hazırlanıyor

Tarsus Belediyespor’un  Potanın Perileri Ve Filenin Sultanları Sezona  Hazırlanıyor

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın verdiği destek ile Tarsus Belediyespor çatısı altında Kulüp Asbaşkanı Hüseyin Torun tarafından yeniden oluşturulan Kadın Basketbol takımı, Kadınlar Basketbol 2.Lig’de mücadele edecek.

Yapılan transferler neticesinde Turkuaz Beyaz renkli formayı giyecek olan Potanın Perileri, sezon hazırlıklarını Koç Mustafa Secerlioğlu ve yardımcı antrenörler nezaretinde Çelebi Spor Salonunda sürdürüyor.

Koç Mustafa Secerlioğlu’nun gözetiminde yaptıkları antrenmanlarda güç depolayan Potanın Perileri, ağırlık, teknik, taktik, savunma ve hücum üzerine çalışmalar yaparak sezona iyi bir başlangıç yapmak için ter döküyorlar.

Yapılan antrenmanlarda oldukça hırslı görünen Kadın Basketbolcular, takımın as oyuncuları arasına girebilmek için tatlı bir rekabet içerisinde Koç Mustafa Secerlioğlu’nun verdiği taktikleri uygulamaya çalışırlarken, sezonun başlamasını büyük bir heyecanla bekliyorlar.

Sporcular neşeli geçen antrenmanların sonunda, mahalleli kadınların çeşitli ikramları ile hem mahalleler hem de birbirleri ile kaynaşırlarken, neşeli bir şekilde bir sonraki antrenmanı iple çekiyorlar.

Yapacağı ABD’li oyuncu transferleriyle kadrosunu güçlendirmeyi amaçlayan Tarsus Belediyespor Kadın Basketbol takımının Koçu Mustafa Secerlioğlu sezon öncesi çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Tarsus'u Türkiye genelinde tanıtmak açısından Sayın Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan'ın talimatlarıyla tekrardan kadın basketbol takımı oluşturulmasıyla ilgili çalışmalara başladık. Takımımıza 7-8 tane oyuncuyu transfer ettik, bunun yanı sıra altyapından oyuncuları takıma adapte ettik. Bu sezon şampiyonluğu şehrimize getirerek bir üst lige çıkma amacındayız. Şehrimize yakışacak bir takım kurduk ve hedefimiz süper lige kadar çıkmaktır. Bize bu imkânı sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Haluk Bozdoğan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Bu arada Kadınlar Voleybol 2. Lig’de mücadele eden Belediyespor Voleybol takımı da, Tarsus Belediyesi Mehmet Çelebi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen antrenmanlarla sezona hazırlanıyor. Antrenmanlarda, pasörler kuvvet çalışmalarına geçerken, diğer oyunculara da savunma ve servis karşılama hücum çalışmalarına ağırlık veriyorlar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79