Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Belediyesi Şiddete Karşı Turunculandı

25 Kasım 2019 Pazartesi 14:52

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediyesi, kadına karşı şiddetle mücadele gününde farkındalık yaratmak için turuncuya büründü.

Tarsus Belediyesi Şiddete Karşı Turunculandı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediyesi, kadına karşı şiddetle mücadele gününde farkındalık yaratmak için turuncuya büründü.

Tarsus Belediyesi, “25 Kasım Kadına yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında personellere kadına karşı şiddetin simgesi olarak turuncu renkli kurdeleler taktı. Bunun yanı sıra Tarsus Belediyesi görevlileri farkındalık yaratmak amacıyla, sosyal medya hesaplarındaki profil resimlerini turuncu renkli görsellerle değiştirirken, belediye yerleşkesi de turuncu renkli balonlarla süsledi.

Kadına yönelik şiddetin asla kabul edilemez olduğunu ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Kadın anadır, kardeştir, evlattır, ailedir, yaşamdır ve koruyandır. Şiddet asla kabul edilemeyecek, en büyük insan hakları ihlallerinden birisidir. Bu anlamda kadınlara şiddet, yasalara aykırı olduğu gibi ahlaka ve vicdana da aykırı bir davranıştır. Sadece Kadına yönelik şiddetle mücadele gününde değil, daima şiddete karşı mücadelemiz sürecektir. Her zaman kadınlarımızın yanındayız.” dedi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.