Tarkan'dan arsa tartışmalarına ilişkin açıklama

Ünlü şarkıcı Tarkan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki imar dosyasına ilişkin tartışmalar üzerine sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Tarkan'dan arsa tartışmalarına ilişkin açıklama

Ünlü şarkıcı Tarkan, sosyal medya hesabı üzerinden İBB imar dosyasına ilişkin tartışmalar üzerine açıklamalarda bulundu.

Tarkan'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:

"Söz konusu arsa ile ilgili kimseden bir rant beklentim ya da ayrıcalık istemim olmamıştır, olmaz da. Konuyla ilgili 13 yılı aşkın süredir ben de her vatandaş gibi hukuksal haklarımı kullanarak başvurularımı yapmış ve mağduriyetimin giderilmesi için bu doğrultuda ilerlemişimdir. Benimle ilgili olumsuz bir algı yaratmaya çalışan kaynakların daha duyarlı olmalarını ve aslı olmayan bilgilerle kamuoyunu etkilemeye çalışmamalarını rica ediyorum. Konuyla ilgili detaylı teknik bilgi ve hukuki açıklama hukuk danışmanlarım tarafından kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır"

İşte Tarkan'ın twitter paylaşımı

Tarkan'dan arsa tartışmalarına ilişkin açıklama

NE OLMUŞTU?

13 yıldır Bayrampaşa'da yer alan arsasına benzin istasyonu ve otel yaptırmak için imar izni alamayan Tarkan'ın dosyası altıncı kez İBB Meclisi'ne geldi. Ünlü şarkıcı, Harbiye'deki konserinde 'İstanbul'un üzerine güneş gibi doğdunuz' diye övgü dolu sözlerde bulunduğu Ekrem İmamoğlu'na umut bağlayarak yine imar başvurusunda bulundu.

Tarkan'dan arsa tartışmalarına ilişkin açıklama

İBB Meclisi'nin Ocak ayı ikinci toplantısında, komisyonlar tarafından hazırlanan raporlar karara bağlandı. Bu raporlar arasında Tarkan'ın arazisinin imar dosyası da vardı. İmar için altıncı kez izin alamayan ünlü şarkıcı, bir kez daha hayal kırıklığına uğradı.

Tarkan'dan arsa tartışmalarına ilişkin açıklama

Tarkan'a birçok sosyal medya kullanıcısı ünlü şarkıcı için 'Tarkan rant kurnazı çıktı' yorumunda bulundu.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Ahmet Hacıoğlu: "Ben de Tarkan'daki İmamoğlu sevdası nereden geliyor diyordum."

Kimsesiz: "Tarkan'ın, Ekrem İmamoğlu için yaptığı güneş benzetmesinin altında meğer rant kurnazlığı varmış."

Hamza: "Tarkan ve CHP'li başkanın birlikte olan fotoğrafı, milyon liraları götürmek için sadece bir başlangıçmış."

Tarkan'dan arsa tartışmalarına ilişkin açıklama
Acz Dayı: "Ben de Tarkan siyasete dahil olmaz diye düşünüyordum. Meğer İstanbul'da kendisine ait 5 bin 283 metrekarelik arazinin imar rantı için uğraşıyormuş. Taşlar yerine oturdu. Adam rant kovalıyormuş."

Arslan Bey: Mega Tarkan, mega rant için İmamoğlu'nu mega yalamış. Yani tamamen duygusal.

Taner-sariyer: Tamam işte Tarkan'ın bu sorununu sevgi pıtırcığı başkanı halleder.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡