Haberler

Tarkan, Paylaştığı Fotoğrafla Genç Kızları Çıldırttı

Güncelleme:

Megastar Tarkan, sahilden selfie çekip sosyal medyada paylaştı. Genç kızlar resmen çıldırdı.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer almayan Tarkan, bir resim paylaştı, genç kızlar kendinden geçti.

YARIM SAATTE 100 BİN BEĞENİYİ GEÇTİ

Tarkan paylaştığı fotoğrafla sosyal medyayı yıktı geçti. Megastar'ın paylaşımı yarım saatte 100 bini beğeniyi geçerken binlerce yorum da geldi. Genç kızlar fotoğrafı görünce "Aşkım" "Ah kalbim" gibi pek çok yorum yazdı.

İşte Tarkan'ın o paylaşımı:


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tarkan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (38)

SUSTUKLARIMA SAY:

şu sanatcılara aşırı seven insanları anlamıyorum sadece sarkı söylüyor arkadaş

25
6
yanıtYanıtla
KEREM:

En ahlaklı şarkıcı bence. . Magazinle falan işi yok ailesine bağlı 4 4lük insan bence.

26
3
yanıtYanıtla
angaralı:

bncede

yanıt7
yanıt1
ilker:

uyuşturucu kullandığı belirlenen, karakollarda pizza ısmarlanan şu sanatçıda baş tacı yapılıyor ya pes bu millete

7
12
yanıtYanıtla
AKREP:

NİYE KISKANDIN MI

yanıt5
yanıt0
SERKAN:

MİLLİYETÇİ TARKAAAAN

12
3
yanıtYanıtla
Pelin:

Ahhh sahilden kış güneşi gibi doğmuş ¦¦¦

7
7
yanıtYanıtla
REF:

Stardır Tarkan sizin starınız cecveliyide gördük trübünlere oynayıp yaşşadığı hayata bakın birde Şu stara bakın Allah özene bözene Yaratmış Koç

13
0
yanıtYanıtla
angaralı:

????

yanıt0
yanıt0
NECATİ:

Bu nedir yaa bi fotoğraf çekip paylaşmış diye sosyal medya yıkılmışmış!!!. . . Memleketin bunca derdi varken şu çılgınlığa bakın yazık be yazık. . Avrupası Amerika bizi topla tüfekle fethedemedi ama böyle fethetti işte. Çılgınlıkta onları geçtik. . Şu resimde ne varki, alt tarafı sırıtarak çekilmiş bi resim. . . Bu kadar mı yozlaşır bi toplum, özelliklede bizim gibi soylu bir toplum. . . yazık. . . yazık. . yazık. . .

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title