Tuğba POLAT/ Arçelik, hayatını eğitime adamış ve emekli olmuş öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile geleneksel hale getirdiği projesi ile ödüllendirdi. Sunaylar Arçelik Bayii'nde düzenlenen etkinliğe Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Çakmaklı, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Arçelik Bölge ve Şanlıurfa Müdürleri çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. Mağaza Sahibi Bülent Sunay, davetli ve katılımcılarla tek tek ilgilendi.
Etkinlikte katılımcılara hitap eden Arçelik Bölge Yetkilileri, 'Bölge halkı, doldurdukları anketlerde, öğretmenleri sosyal sorumluluk projelerinde yer alma, geçmiş mesleki başarıları ve kısıtlı kaynaklarla zor şartlarda görevini yerine getirme kriterlerine göre değerlendirdi. Bayiler tarafından bulundukları illerde düzenlenen ödül törenlerinde, anketler sonucunda belirlenen emekli öğretmenlere ödül sertifikaları takdim edildi. Bugün Arçelik Sunaylar Bayimizde de türlü zorluklarla bizleri yarınlara hazırlayan, hayatlarını bizlere adayan ve emekli olan öğretmenlerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz' diyerek katılımcılara teşekkürlerini iletti.

EĞİTİM, TOPLUMUN GELECEĞİNİ ETKİLEYEN EN ÖNEMLİ UNSURDUR
'Yılın Emekli Öğretmeni' etkinlikleri kapsamında bir mesaj yayınlayan Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, hayatını eğitime ve öğrencilere adamış, son derece kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlere teşekkür etmek amacıyla bu etkinliği iki yıldır düzenlediklerini söyledi. Dinçer, 'Şimdilik bazı illerde bayilerimizin değerli katkılarıyla düzenlediğimiz bu etkinliği önümüzdeki yıllarda tüm Türkiye'ye yaymayı hedefliyoruz. Eğitim, bir toplumun geleceğini etkileyen en önemli unsurlardan biri. Bilinçli ve eğitimli bir nesil, kıymetli öğretmenlerimizin emeğiyle oluşur. Bu değerli insanları hiçbir zaman unutmadığımızı göstermek ve şükranlarımızı sunmak amacıyla 'Yılın Emekli Öğretmeni' etkinliğini düzenlemeye başladık. Hepsi birbirinden özel emekli öğretmenlerimiz arasından bayilerimizin uyguladığı anket yardımıyla seçim yapıyor ve kendilerine özel bir hediye takdim ediyoruz. Öğretmenler günü vesilesiyle tüm öğretmenlerimizin bu çok özel gününü bir kez daha kutluyorum' diye konuştu.
Yapılan konuşma ve paylaşılan temennilerin ardından 'Yılın Emekli Öğretmeni' seçilen öğretmenlere Arçelik 3893 KT Kurutma Makinesi hediye edildi. Program toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.