Tarihçi- Yazar Sinan Meydan Yalova Belediyesi ile Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Yalova Şubesi tarafından düzenlenen söyleşi programı ile bugün Yalovalılarla buluşacak. Etkinlik  ‘Atatürk’ün Ulusal Egemenlik Mücadelesi’ konu başlığı ile Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Yalova Şubesi tarafından düzenlenen Tarihçi- Yazar Sinan Meydan ile Söyleşi etkinliği 22 Mart Çarşamba 19 ile 22 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinlikte Tarihçi Yazar Sinan Meydan, ‘Atatürk’ün Ulusal Egemenlik Mücadelesi’ konulu söyleşisini gerçekleştirecek. Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Yalova Şubesi, tarihin yakın dönemine ışık tutan bu söyleşiye Yalovalıları davet etti.
Tarihçi-Yazar Sinan Meydan kimdir?
İlk ve orta öğrenimini Artvin ili Şavşat ilçesinde yapmıştır. Yüksek öğrenimini 1993-97 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünde tamamlamıştır. 1997 yılından beri Eski Türk Tarihi, Atatürk ve Cumhuriyet tarihi üzerine araştırmalar yapmakta olan Meydan, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türkiye Cumhuriyeti Tarih Ana bilim Dalında master yapmıştır. Kitaplarında ağırlıklı olarak Atatürk'ün hayatı, "tarih ve dil çalışmaları"' ve "Cumhuriyet tarihini" incelemiştir.

Editör: TE Bilişim