Taraftardan tüm şehre ültimatom

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Taraftardan tüm şehre ültimatom
A
a

Önemli açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETD ) Başkanı Diri, Eskişehirspor’a bu sezon destek olacağını açıklayanlara seslendi; “Bu kentin de sizlere çok yakında kocaman bir cevabı olacak merak etmeyin."

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği ültimatom gibi bir açıklama yaptı. Tüm şehre seslenen ETB Başkanı Murat Diri, “Bu şehirden para kazananlar artık bu sese kulak versin. Bu kentin sizlere cevabı olacak merak etmeyin. Toplantılarımız sözde kalmayacak eyleme dönüşecek” dedi.

İhanet ettiniz
Stadyumda Eskişehirspor Taraftarlar Birliği basın açıklaması yaptı. ETB Başkanı Murat Diri yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor Taraftarlar Birliği, Yeni Atatürk Stadında yaptığı basın toplantısı ile Şimdi o koca çınar, o ölümsüz aşk yıkılıyor, ölüyor. Nefesimiz kesiliyor, yüreğimiz dağlanıyor, tuz basılıyor yaramıza. Neden? Sahip çıkamadığınız için, bu şehirden kazandığınızı bu şehre vermediğiniz için, elinizi taşın altına sokamadığınız için. Sayesinde bir yerlere geldiğiniz şehrin en büyük değerine ihanet ettiğiniz için.” 

Biz aşığız
“Ancak Bu kentin de sizlere çok yakında kocaman bir cevabı olacak merak etmeyin. Bu yaptıklarınızın ya da yapmadıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz. Bu şehirde para kazanan alışveriş merkezleri, bankalar, fabrikalar, esnaflar, iş adamları, eski yönetici ve eski başkanlar sanayi ve ticaret oda başkanları, özellikle belediyelerimiz, milletvekili diye seçtiklerimiz; Sizler sırça köşklerinizden bizi merak etmeyin. Biz yine yıllarımızı, ömrümüzü, her şeyimizi veriyor olacağız. Çünkü biz Eskişehir aşığıyız.”

Artık sözde kalmayacak
“Toplantılarımız artarak devam edecek ve artık sözde de kalmayacak eyleme dönüşecek. Çok yakında büyük alışveriş merkezlerinde büyük bankalarda eylemlerimiz başlayacak. Bunlara hazırlıklı olsunlar. Çünkü bizler birileri eli kolu bağlı şekilde bekliyorlar diye üç maymunu oynuyorlar diye biz de onlar gibi bekleyecek değiliz. Bu günlerde bizlerle birlik olmayanlar bir daha bu stada girerken daha temkinli olmalı. Siyasi hiçbir şey gütmüyoruz.”




 
Bir arada olmalıyız

“Umarım bu sese kulak verirler ve bu şehrin halkla arasının açılmasına müsaade etmezler. Bizler beraber olduğumuz sürece güçlüyüz. Hep bir arada olursak ancak başarılı oluruz. Bugünden itibaren eylem planlarımızı açıklamaya başlayacağız. Büyüklerimizin ve şehrin ileri gelenlerinin de planlarını açıklamalarını ve taraftarın yüreğine su serpmelerini istiyoruz. Büyüklerimize karşı her zaman sevgimiz, saygımız sonsuzdur.”

Yönetim omuz arıyor
“Sezona zaten zar zor başlayabildik.  Bu sıkıntılı süreçte göreve gelen bir yönetim kurulu belirlendi. Ve bu yönetim neredeyse kayyuma devredilecek olan takımı batmak üzere olan takımı tuttu ve yukarıya çekmeye çalışıyor. Fakat Sinan başkan ve yönetimi de kendisine omuz arıyor. Elinden tutulması lazım…”

Verilen sözler var
Verilen sözler var. Bunların yerine getirilmesi lazım. Kimseden zorla bir şey istemiyoruz. Kimsenin de Eskişehirspor’luluğundan da şüphemiz yok. Sadece verilen sözler tutulsun istiyoruz. Bu şehirden kazandıklarını yine bu şehre versinler istiyoruz. Umarım bütün şehir bu sese kulak verir, Sinan başkan ve yönetiminin arkasında durur. Umutsuz değiliz ama mutsuzuz. Umarım büyüklerimiz seçtiklerimiz buna bir çözüm bulacaklardır” dedi.

Kombine için çağrı
ETB Başkanı Murat Diri, 26 Bin kombine kart hedefinde gelinen durumu da değerlendirerek, “Eskişehir’de kombine kültürü oluşmamış durumda. Geçen yıl yeni stada geçtiğimizde de çok az sayıda kombine vardı. Fakat bu sene başka bir sene... Herkesin elini taşın altına sokması gerektiğine inanıyoruz. Zaten bizim bu yapmış olduğumuz çağrılarla da taraftarımız bu sese kulak verecektir” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eko 16 Ağustos 2017 19:43

murat kardeş yardım yapmayan iş adamlarını her hafta bir ism açıkla bence

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi