Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Taraftar Gruplarının Birleşmesi Kimleri Rahatsız Etti

SPOR 20.02.2017 - 19:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Taraftar Gruplarının Birleşmesi Kimleri Rahatsız Etti

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehir spor taraftar grupları olan Diriliş50, Genç Meterisliler ve Kelleciler gruplarının birleşmesi bir takım kişileri rahatsız mı etti?
  Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehir spor taraftar grupları olan Diriliş50, Genç Meterisliler ve Kelleciler gruplarının birleşmesi bir takım  kişileri rahatsız mı etti?   Hatırlanacağı üzere Nevşehir spor taraftar grupları olan Diriliş50, Genç Meterisliler ve Kelleciler yaklaşık 15 gün önce birleşme kararı olarak “Meterisliler” taraftar grubu olarak Nevşehir sporu tek çatı altında destekleme kararı almışlardı. İşte ne olduysa tüm bu birleşme kararından sonra ise bir takım gruplar taraftar gruplarının birleşmesinden rahatsız oldu olacak ki hafta sonunda oynanan Nevşehir spor, Sivas Yıldızeli Birlikspor maçında taraftarlar “Sonsuza denk sürecek bizim aşkımız, biz Nevsehir Sporluyuz Herkes gider Biz kalırız Biz Nevşehir Sporluyuz” sloganını bir süre atması da bu gerçekleri gözler önüne sermeye yetti.   İşte tüm bu gelişmelerin ardından taraftar gruplarının birleşmesinden rahatsız olan kişileri çok yakında Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesinden takip edebilirsiniz…   HABER; Erdal Kesici
Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehir spor taraftar grupları olan Diriliş50, Genç Meterisliler ve Kelleciler gruplarının birleşmesi bir takım kişileri rahatsız mı etti?

 

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehir spor taraftar grupları olan Diriliş50, Genç Meterisliler ve Kelleciler gruplarının birleşmesi bir takım  kişileri rahatsız mı etti?

 

Hatırlanacağı üzere Nevşehir spor taraftar grupları olan Diriliş50, Genç Meterisliler ve Kelleciler yaklaşık 15 gün önce birleşme kararı olarak “Meterisliler” taraftar grubu olarak Nevşehir sporu tek çatı altında destekleme kararı almışlardı. İşte ne olduysa tüm bu birleşme kararından sonra ise bir takım gruplar taraftar gruplarının birleşmesinden rahatsız oldu olacak ki hafta sonunda oynanan Nevşehir spor, Sivas Yıldızeli Birlikspor maçında taraftarlar “Sonsuza denk sürecek bizim aşkımız, biz Nevsehir Sporluyuz Herkes gider Biz kalırız Biz Nevşehir Sporluyuz” sloganını bir süre atması da bu gerçekleri gözler önüne sermeye yetti.

 

İşte tüm bu gelişmelerin ardından taraftar gruplarının birleşmesinden rahatsız olan kişileri çok yakında Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesinden takip edebilirsiniz…

 

HABER; Erdal Kesici

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.