Güncel
Giriş Tarihi : 21-05-2018 12:21   Güncelleme : 21-05-2018 16:28

Tapu ve Kadastro 171 Yaşında

Tapu ve Kadastro Teşkilatının 171. Kuruluş yıl dönümünde Gerze Tapu Müdürlüğü personeli Atatürk Anıtına çelenk sundu

Tapu ve Kadastro 171 Yaşında

Gerze Tapu ve Kadastro Müdürü Mustafa Efendioğlu ve müdürlük personeli, Tapu ve Kadastro Teşkilatının 171. Kuruluş yıldönümü kapsamında Gerze Kaymakamı Murat Güven ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'ya nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

İlçemiz Tapu Müdürü Mustafa Efendioğlu ve ilçemiz tapu çalışanları kuruluş yıldönümü vesilesiyle öncelikle Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün büstüne çelenk sundular ardından istiklal marşımızı okudular.

Tapu Müdürü Mustafa Efendioğlu, 171. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle İlçemiz Kaymakamı Murat Güven’i ziyaret ederek teşkilatın tarihçesi ve faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.


Ziyarette bir değerlendirme yapan Tapu Müdürü Mustafa Efendioğlu, Tapu ve Kadastro Teşkilatının 1847 yılında kurulmuş ve köklü bir kurum olarak mülkiyet hakları konusunda hizmet verdiklerini söyledi.


Kaymakam Güven ise ziyarette şunları söyledi, “Tapu ve Kadastro Teşkilatının kuruluşunun 170. yıldönümünü kutluyorum. Tapu ve Kadastro Teşkilatı Osmanlı’dan devraldığımız çok hayati bir kurumdur diyerek Tapu Çalışanlarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Seda ŞengülSeda Şengül