Tanrıseven: Etkin mücadele devam edecek

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Fetullahçı Terör Örgütüne karşı yapılan mücadele ve Üniversiteye yeni açılan 4 yeni fakülte konusu görüşüldü.

Tanrıseven: Etkin mücadele devam edecek

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Fetullahçı Terör Örgütüne karşı yapılan mücadele ve Üniversiteye yeni açılan 4 yeni fakülte konusu görüşüldü.

05 Ağustos 2016 Cuma 22:47
Tanrıseven: Etkin mücadele devam edecek
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Fetullahçı Terör Örgütüne karşı yapılan mücadele ve Üniversiteye yeni açılan  4 yeni fakülte konusu görüşüldü.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı'nı ağırladı.  Ziyarette konuşan Rektör Pınarbaşı, 4 yeni fakülte kurulması ile birlikte üniversitenin yeni bir ivme kazanacağını belirterek bu konuda destek olan Kaymakam Tanrıseven'e teşekkür etti.  Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Rektör Pınarbaşı ile Mart ayında YÖK Başkanını ziyaret ettiklerini belirterek, "Ziyarette gündeme gelen 4 fakültenin kuruluşuna onay verilmesinde büyük bir mutluluk duyuyorum. Alaaddin Keykubat Üniversitesini geliştirmek için Üniversitemize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Açılan yeni bölümler yeni öğrenci ve Alanya ekonomisine yeni bir katkıdır. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı'nı da kutluyorum " dedi. Ziyarette, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, “Hâlihazırda dört fakültemizin bulunduğu Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitemiz’e 4 yeni fakültenin daha açılması Bakanlar Kurulu’nca onaylanmıştır. Diş Hekimliği Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Turizm Fakültesi’nin kurulmasına yönelik girişimlerimize olumlu sonuç vererek Bakanlar Kurulu tarafından onanması ile fakülte sayımız bugün itibariyle iki katına çıkarak 8 olmuştur. Üniversitemizin gelişmesi Alanya'nın gelişmesini de büyük bir katkı sağlayacaktır" dedi.

REKTÖR PINARBAŞI "FETÖ İLE BAĞLANTISI OLANLARI TEMİZLİYORUZ"
Rektör Pınarbaşı sözlerine şöyle devam etti: "Ülkemize karşı darbe girişimde bulunan Fetullahçı Terör Örgütüne karşı mücadele dikkatli bir şekilde devam ediyor. Bu terör örgütü ile bağlantısı olduğu tespit edilen 51 personel üniversitedeki görevinden uzaklaştırılmıştır. Mücadelemiz titizlikle devam edecek."

TANRISEVEN "FETÖ İLE MÜCADELE DEVAM EDECEK"
Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden Fetullahçı Terör Örgütü ile her alanda etkin bir şekilde mücadele etmeye devam edileceğini söyleyen Kaymakam Tanrıseven, "Gerek üniversitelerimizde, gerekse kamu kurum ve kuruluşlarında FETÖ ile bağlantısı olan kişileri tespit ederek, gerekli adli ve idari işlemler yapılmaya devam ediliyor" dedi.
Son Güncelleme: 05.08.2016 22:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81