Haberler

Dilenerek Topladıkları Parayla 3 Araba Aldılar, Noterde Kameralara Yakalandılar

Güncelleme:

Gaziantep'in Nizip ilçesinde dilenerek topladıkları paralarla 3 tane araç alan dilenciler, noterde paraları sayıp işlem yaptırırken görüntülendi.

VATANDAŞ KAMERAYA ALDI

Nizip ilçesinde kavşaklarda, caddelerde ve kalabalık yerlerde duygu sömürüsü yaparak dilenen şahıslar, topladıkları parayla 3 araç aldılar. Şahıslar, aldıkları araçların noter işlemlerini yaptırırken bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

CÜZDANLARINDAN TOMARLA PARA ÇIKARDILAR

Ceplerinden ve cüzdanlarından tomarla para çıkarıp sayan şahıslar, daha sonra araç devir işlemlerini yaptırıp noterden ayrıldı. Görüntüleri gören vatandaşlar ise, görüntülere yansıyan şahısları dilenci olarak bildiklerini ve gördüklerinde büyük şok yaşadıklarını ifade ettiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Nizip 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
500

Yorumlar (49)

Gökbey:

Hiç bir dilenciye artık para vermiyorum vermiyeceğim de dinimiz de de yeri yok zekat ve fitre o yüzden var Yardım edeceksem öncelikke en yakınımdan durumunu bildiğim kişilere vereceğim veriyorum da eğer durumu ciddi biri görürsem evine gıda yardımı alırim daha iiyi

21
0
yanıtYanıtla
gelat:

sokakta dilenenlere para vermeyinbunun yerine çevrenizde durumu kötü olanlara yadım edin

21
0
yanıtYanıtla
Ali akbulut:

Ben bugune kadar hic vermedim caddede dilenenlere bundan sonrada hic vermem haram zikkim olsun o paralar

19
1
yanıtYanıtla
secmen:

Allah bunları basımızdan eksık etmesın yoksa sadakamızı kime verirdik

1
16
yanıtYanıtla
TUNCTUNC:

cok normal nasilki BASIN milleti kandiriyorsa dilencilerde kandiriyor.

13
3
yanıtYanıtla
istanbul:

hiçbir dılencıye para vermıyorum vermıyecem bosuna ınsanlara acıyıpda yalandan 1 tl vermeyın kerızmısınız sız uzerımde para olmasa metrobuse kart bas desem basmazssınız okadar gunahınız var kı ıkı kısıye 1 tl verıp vıcdanınızı rahatlatmanın pesındesınız

15
0
yanıtYanıtla
şeriat sevdalısı:

dilencelere para vermek çok büyük sevaptır, her gördüğümde veriyorum.

1
12
yanıtYanıtla
hakan gardas:

Dilenmek dinimizce nekadar kötü birsey oldugunu bilseydin böyle yazmazdin.

yanıt3
yanıt0
LAİKTÜRKİYE:

Laik Cumhuriyetçi Türkiye gelecek din sömürücülerinin hepsi asılacak inşallah

yanıt0
yanıt0
Adınızı yazın:

Benim Ahmak , Salak Milletim verin verin yardım kuruluşuna üşenirsiniz vermezsiniz . Nerde bir dilenci görseniz ona verirsiniz siz verip giderken onlar arkanızdan keriz deyip gülüyorlardır.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title