Tanıtım filmi çekiyorlardı... Kabusa döndü !

Güncelleme:

Karabük'ün tanıtım filimini çeken 2 arkadaş, kullandıkları drone uçurumda ağaçlara takılı kalınca kurtarma operasyonu yaptı. O sırada sağanak yağmura yakalanan iki arkadaş yaşadıkları zor anları ve yıldırım düşme anını kameraya kaydetti.

Uçuruma zorla tırmanıp Drone’u arkadaşı ile birlikte bulan Cemil Belder yaşadıkları zorlukları kask kamerasında kayıt altına aldı. Karabük’ün tanıtım filmini çekerken bir treni görüntüleyen Belder’in kullandığı Drone uçurumda ağaçlara takıldı. Kaybolan Drone’u hemen arkadaşı ile birlikte aramaya başladılar.

Tanıtım filmi çekiyorlardı... Kabusa döndü ! - Resim : 1

Uygulama üzerinden son görüldüğü konuma giden ekip dronun uçurumun kenarında ağaçta olduğunu gördü. Belder ve arkadaşı, arama kurtarma ve afet acil yardımları bilgileri olduğu için yardım çağırmadan Drone’u kurtarmak için uçuruma tırmandılar.

Tanıtım filmi çekiyorlardı... Kabusa döndü ! - Resim : 2

Drone’u bulduktan sonra yağmur şiddetini arttırdı. Belder, arkadaşına üzerindeki yeleği çıkartıp Drone’un üzerine sarmasını söyledi. Sağanak yağmurun altında ıslanan ikilinin Drone kurtarma operasyonunda yaşadıkları zorluklar kameraya yansıdı. Yoğun yağmurla birlikte şimşek çaktığı o anlarda kask kamerası tarafından kayıt edildi.

Tanıtım filmi çekiyorlardı... Kabusa döndü ! - Resim : 3

İHA

Etiketler drone karabük