Tanınmamak için başörtü takmışlar

Arifiye'de bir evden hırsızlık yaptıkları belirlenen 2'si kadın 3 kişi kamufle olmak için giydikleri kıyafetlerle keşif amaçlı dolaşırken yakalandı.

Arifiye'de E.Ö isimli şahsın evinde meydana gelen hırsızlık olayında 6 bin lira değerinde ziynet eşyası çalındı. Olayı araştıran İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri,şahısların olay yerine bir araçla geldikleri, şahıslardan birisinin erkek diğer ikisinin de bayan olduğunu, bayan zanlıların tanınmamak için başörtü taktıklarını tespit etti.

Polis ekipleri şahısları yakalamak için çalışma yaptığı sırada plakası belirlenen aracın Arifiye sokaklarında dolaştığını gördü.Durdurulan otomobildeki 2'si kadın 3 kişi gözaltına alındı. İncelenen kameralarda kadınların kamufle olmak için giydiği kıyafetleri, hırsızlık yaparken de giydikleri belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen İ.A, B.K ve K.Ö daha sonra çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]