Haberler

Tamer Karadağlı'dan Şaşırtan İtiraf: Çocuklar Duymasın'ın Kadrosuna Yanlışlıkla Dahil Oldum

Güncelleme:

Yaklaşık 20 senedir Çocuklar Duymasın'da oynayan Tamer Karadağlı, katıldığı canlı yayında diziye yanlışlıkla çağrıldığını için dahil olduğu itiraf etti.

Ekranların en uzun soluklu dizilerinin arasında yer alan Çocuklar Duymasın'ın başrol oyuncusu Tamer Karadağlı, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu.

Karadağlı, dizi hakkında herkesi şaşırtan bir açıklama yaparak kadroya yanlışlıkla dahil olduğunu söyledi.

"ÇOCUKLAR DUYMASIN'A YANLIŞLIKLA DAHİL OLDUM"

Çocuklar Duymasın'ın sezon finalinde herkesi büyük sürprizlerin beklediğini söyleyen Tamer Karadağlı, "Bizim hikayemiz çok komik oldu aslında ben ilk başta kabul etmedim. Bunun sebebi de Tatlı Hayat ve Dadı'dır. Çok iyi iki tane iş var ve seatcom vardı bu yüzden istemiyorum diyerek 3 kez reddettim. Ve ben görüşmeye gittiğimde yapımcı Süleyman Nebioğlu'ydu. Birol Güven yazıyordu. Kim oynar diye düşünürken başkasını söylüyorlar ben yanlışlıkla gidiyorum. Beni karıştırmışlar. O zaman en çok izlenen dizilerden biri Asmalı Konak'tı. Abdullah'la konuştuğumuz da 'Seymen Ağa için düşündüğümüz karakter sensin' dedi ama o rol Özcan Deniz'e gitti."

Tamer Karadağlı'dan Şaşırtan İtiraf: Çocuklar Duymasın'ın Kadrosuna Yanlışlıkla Dahil Oldum

"TELEVİZYONDA SANAT DEĞİL TİCARET YAPIYORUZ"

Sunucuların verdiği bir röportajda 'Şöhret için oynuyorum' sözünün hatırlatılması ile sözlerine devam eden Karadağlı, "Ben parayla besleniyorum. Para almasam da oynarım diyenlere inandırıcı gelmiyor. Televizyonda sanat yapmıyoruz ticaret yapıyoruz. Bunu tiyatro için söyleyemem. Tiyatroyu para kargısı için yapmıyorum. Sevdiğim arkadaşlarımla oynamak keyifli. Yaptığın işten para alıyorsan bunun karşılığını vermek zorundasın." dedi.

Tamer Karadağlı'dan Şaşırtan İtiraf: Çocuklar Duymasın'ın Kadrosuna Yanlışlıkla Dahil Oldum

Tamer Karadağlı'dan Şaşırtan İtiraf: Çocuklar Duymasın'ın Kadrosuna Yanlışlıkla Dahil Oldum

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

Sütlü köpüklü kafası:

Bence Seksenler dizisi daha guzel

15
0
yanıtYanıtla
nil:

bu diziyi hala izleyen KISILER VAR MI YA YUH ARTIK nekadar beyinli insanlarmis bir bitmedi gitdi sacma sapanlikdan baskabirsey degil

10
4
yanıtYanıtla
farketmez:

sende haklısın yaprak dökümünün yerini aşkı memnunun tadını vermiyor

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞ:

ADAM

7
4
yanıtYanıtla
yasemin:

taşfırın erkeği rolünü iyi oynuyor

5
5
yanıtYanıtla
gürcan:

ne yapalım senin yanlışlığına üzülelimmi çokta derttin işi gücü bırakıp senimi düşüneceğiz kırk yıl görmesek aklımıza gelmessin

3
6
yanıtYanıtla
Adn:

Beğeninizde beğenmesenize turkiyede en kalıcı en cok sevilen dizilerden biri oldu herkez sevecek diye bise yok

5
2
yanıtYanıtla
adanakebap:

oldum olası hiç sevmedim bu adamı milleti uyutan diziydi zaten

1
6
yanıtYanıtla
Bİ LA DE RİM İÇ İN:

ADAM

1
2
yanıtYanıtla
zeynonun bubası:

sevmiyorum bu adamı kasım kasım kasılıyo gerilecek nerdeyse

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title