Talimatla Namaza

Kâğıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçedeki bulunan tüm okullara gönderdiği resmi yazı ile ‘cami buluşması’ adı altında istisnasız tüm öğrenci, öğretmen ve idarecileri camiye çağırdı.

05 Ocak 2018 - 15:42

Kâğıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği, Kâğıthane Kaymakamı Hasan Göç ve İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz’ında katılımıyla yapılacak ‘cami buluşması’ etkinliği için öğretmen, öğrenci ve idarecilere katılım zorunluluğu getirildi.  Gönderilen resmi yazıda, 7 Ocak Pazar günü Çeliktepe Aydınlar Cami’nde kılınacak sabah namazı sonrası yapılacak etkinlikte sonra katılımcılara ikramlarda bulunacağı belirtildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün zoraki daveti, veliler arasında tepkiye neden oldu. 
Yazıda şu ifadeler yer aldı: 
“İlçemiz Çeliktepe Aydınlar Camiinde 07.01.2018 Pazar günü İstanbul Müftümüz Hasan Kamil Yılmaz, ilçe Kaymakamımız Hasan Göç ve gençlerimizin katılımları ile sabah namazı buluşması programı yapılacaktır. Söz konusu programın okulumuzda duyurularak okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerin katılımlarının sağlanması hususunda rica ederim. 
Not:
1)Sabah Namazı Farzına 07.30’da başlanacaktır.
2)Namaz sonrası ikramda bulunacaktır.” 

 

Bu haber 1220 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()