Haberler

Talihsiz kadın, hapishane aşkının yaşattığı kabusu anlattı: Kendime geldiğimde tecavüz ediyordu

Güncelleme:

Cezaevinde tanıştığı sevgilisi M.A.K.'nın daveti üzerine Gaziantep'e gelen Dilber Argın, metruk binada 7 saat boyunca işkence ve tecavüze maruz kaldı. Yaşadığı korku dolu dakikaları anlatan talihsiz kadın "Yüzümde 2 şişe kırdı, bayılınca bir süre sonra tekrar kendime geldim, tecavüz ediyordu" dedi.

Cezaevinde tanıştığı sevgilisini metruk bir eve götürerek 7 saat boyunca işkence yaptığı ve tecavüz ettiği gibi iddialarla aranan M.A.K., polisin yaptığı operasyonla gözaltına alındı. Yaşadığı vahşeti anlatan talihsiz kadın, "Şişe ile kafama vurmaya çalıştı, direndim ama 4 şişe kırdı. Boğazıma bıçak dayadı, rahat durmamamı istedi. tekmeyle göğsüme vurdu, yumrukla darp etti, saçımdan tutup, kafamı duvarlara vurdurdu. Yüzümde 2 şişe kırdı, bayılınca bir süre sonra tekrar kendime geldim, tecavüz ediyordu" şeklinde konuştu.

İstanbul'da yaşayan ve cezaevinde tanıştığı sevgilisi M.A.K.'nın daveti üzerine Gaziantep'e gelen Dilber Argın, ailesi tarafından terk edilen M.A.K.'nın kendisini metruk bir eve götürerek yaklaşık 7 saat boyunca işkence ettiğini ileri sürmüştü. Kafasında, göğsünde ve vücudunun çeşitli bölgelerinde, çatlak, morarma ve kesikler bulunan Dilber Argın'ın şikayeti üzerine aranmaya başlanan M.A.K., polisin yaptığı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Doktor raporu için hastaneye götürülen M.A.K.'nın, ifade ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor.

METRUK BİNADA İŞKENCE

2019 yılının Mayıs ayında Gaziantep E Tipi Kapalı Cezaevine giren Dilber Argın (37), yaklaşık 4 ay sonra şiddetli baş ağrısı nedeniyle gittiği Ersin Arslan Devlet Hastanesinde, ayağındaki rahatsızlık nedeniyle hastaneye gelen ve kendi gibi hükümlü olan M.A.K. ile tanıştı. Pandemi süreci öncesinde ise Dilber Argın, 1,5 ay sonra da M.A.K, cezaevinden çıkmış, İstanbul'a dönen Dilber Argın, burada sosyal medya hesabından kendisini bulan M.A.K. ile tekrar görüşmeye başlamıştı. M.A.K.'nın daveti üzerine, 10 yaşında ve 8 yaşındaki 2 çocuğunu yuvaya yerleştiren Dilber Argın, Gaziantep'e gelerek M.A.K. ile birlikte yaşamaya başlamış, M.A.K., 4 gün sonra ailesinin kendisini terk etmesi üzerine Dilber Argın'ı evlerinin yakınındaki metruk bir binaya götürmüştü. Burada uyuşturucu kullanarak intihar etmek isteyen M.A.K.'yı kurtaran Dilber Argın, bir gün sonra kurtardığı ve sevdiği kişi olan M.A.K. ile tekrar gittiği metruk binada öldüresiye darp edilip, işkenceye maruz bırakılmıştı.

Talihsiz kadına metruk binada kabusu yaşatan hapishane aşkı, gözaltına alındı

"KENDİME GELDİĞİMDE TECAVÜZ EDİYORDU"

Vahşet anlarını anlatan Dilber Argın, "Ben kendisini çok seviyordum. Daha önce de geldim küçük bir sıkıntı yaşadık. Tekrar İstanbul'a ailemin yanına geri döndüm. Ama gözlerim ondan başka bir şey görmüyordu. Dayanamadım, Gaziantep'e geri geldim. Bir gün öncesinde kendisi intihar etmek istedi, ben kurtardım. Kurtarmama kızdı herhalde, önce beni öldürmeyi sonra da kendisini öldürmeyi düşündü herhalde. Önce beni kendilerine ait metruk bir binaya götürdü. Buranın bahçesinde bir süre konuştuk. Sonra ise bana hayali bir şeyler anlatmaya başladı. Burada Gülşah isimli bir kadını öldürdüğünü, beni de öldüreceğini söyledi. Kurtuluşumun olmayacağını söyledi. Ben kendisine yalvardım yakardım. Şişe ile kafama vurmaya çalıştı, direndim ama 4 şişe kırdı. Boğazıma bıçak dayadı, rahat durmamamı istedi. tekmeyle göğsüme vurdu, yumrukla darp etti, saçımdan tutup, kafamı duvarlara vurdurdu. Yüzümde 2 şişe kırdı, bayılınca bir süre sonra tekrar kendime geldim, tecavüz ediyordu. Tekrar bayıldım, bayılınca şişe parçasıyla yüzüme çizikler atmış. Tekrar kendime geldiğimde zindan gibiydi, her yer karanlıktı. Evden sürünerek emekleyerek çıktım. Yardım istedim" diye konuşmuştu.

YAKLAŞIK 7 SAAT İŞKENCE GÖRDÜ

İlk başlarda sevgilisini ikna etmeye çalıştığını ve direndiğini de belirten Argın, "Yalvarmalarıma ve direnmeme rağmen karşı koyamadım. Ayağımı, ağzımı bağladı. Tekme ve yumruklarla darp etti. Elinde bıçak vardı, kendisine direnirken bıçağı düşürdü. Bıçak küçük olduğu için gitti başka bir odadan şişeleri getirdi. Şişelerden 2 tanesini yüzümde parçaladı. 7 saat boyunca beni darp etti, işkence gördüm.Artık son kısımlarda bayıldığım için bazı kısımları hatırlayamıyorum. En son bayılınca muhtemelen öldüğümü düşündü ve kaçtı. Amacı önce beni öldürmek sonra da intihar etmek olabilir. Ama sürekli o anlar gözümün önüne geliyor, sürekli rüyalarıma giriyor. Pisikolojim altüst oldu.Çok kötüydü, benim yaşadıklarımı başkasının yaşamasını istemiyorum" diyerek şikayetçi olmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (43)

Orhan Cancan:

tecavüzcünün yüzünü kapatıyorsunuz tecavüz edilenin açık bu nasıl bi mantıktır. tecavüzcünün yüzünü açın ki ibreti alem olsun insan içine çıkamasın ama tam tersi oluyor yazık.

55
3
yanıtYanıtla
mehmet:

2 çocuğunu yetimanye bırakıp ne idüğü belirsiz kişilerle gönül eğlendirmeye giderseniz o yavrucakların ahı tutar böyle bu arada o basına yansıyan pozlarınızdaki dövmeleri beğendim ama her yerinize hz Ali kılıcı dövmesi yaptıracağınıza az anne olmayı deneyin. . .

45
9
yanıtYanıtla
Rabbani_Rasta:

Bu kadına üzülünmez

33
12
yanıtYanıtla
müslüman öğretmen:

iki adet pislik birbirini bulmuş. keşke ikiside ölseydi. tiplerinden kollarındaki faça ve dövmelerden pislik oldukları belli

34
10
yanıtYanıtla
Angona Bilal:

Müslüman öğretmen ?? Provakasyon kokuyor

yanıt5
yanıt8
aksaaray:

valla güzel olmuş böyle langur lunf-gur hayat yaşarsanız sonuç bu olur

16
23
yanıtYanıtla
ASILBEY06ÇUBUK:

Aile düzenini bırakıp ne idüğü belli olmayan insanlarla beraberlik yaşamaya kalkan, her kadının başına gelen sıradan olay.

23
12
yanıtYanıtla
adem:

anneye de bakın 10 ve 8 yaşındaki çocuklarını yuvaya vermiş de sevgillisiyle yaşamış. Ya Allahın sopası bu olsa gerek

29
4
yanıtYanıtla
Melek:

Ruhsal olarak sağlıklı olmayan kişilerin çocuklarına kötü senaryolar yaşatmasındansa çocukların yuvada eğitim görerek büyümesi daha iyi.

yanıt7
yanıt0
DIZO:

Ya bazen bu insan hakları olayına çok kızıyorum. Şimdi bu pisliğin dünyada var olma sebebi nedir. Onca zehirli, zararlı hayvanın bile ne bileyim doğal yaşam döngüsüne filan bir şekilde yararı oluyor. Şimdi bu adam neden dünyadan temizlenmiyor.

27
3
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title