Yakınının doğum ameliyatına girme talebini reddeden doktorun burnunu kırdı! Doktor kanayan burnuyla doğum yaptırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Yakınının doğum ameliyatına girme talebini reddeden doktorun burnunu kırdı! Doktor kanayan burnuyla doğum yaptırdı

Osmaniye Devlet Hastanesi'nde meydana gelen olayda, hamile yakınını hastaneye getiren şahıs acilen sezaryene alınacağını öğrenince ameliyata kendisinin girmek istediğini doktora söyledi. Doktor hasta yakınının talebini reddedince darp edildi, burnu kırıldı. Burnu kırılan doktor kanaması da olmasına rağmen yine de ameliyata girerek doğumu yaptırdı.

14.01.2020 17:07  Güncelleme: 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye Devlet Hastanesinde, sezaryen ile doğum yapacak olan hamile yakınının ameliyatına girmek isteyen M.B. buna karşı çıkan doktoru darp etti. Aldığı darbelerle burnu kırılan doktor, kırılan ve kanayan burnuna rağmen yine de ameliyata devam ederek kadına doğum yaptırdı.

ACİL ŞEKİLDE SEZARYENE ALINMASI GEREKTİĞİ TEŞHİSİ KONULDU

Edinilen bilgiye göre, 13 Ocak 2020 Pazartesi günü saat 20:40 sularında Osmaniye Devlet Hastanesi Doğumhanesine gebelik ve kanama şikayetiyle başvuran kadın muayene edilerek acil şekilde sezaryenle doğuma alınması gerektiği teşhisi konuldu.

DOKTOR, HASTA YAKINININ TALEBİNİ REDDETTİ

Op.Dr. Gökhan Gönen kadının ameliyatına hazırlık yaparken hemşireler ise kadını hastaneye getiren yakını M.B.'ye giriş işlemlerini yapmasını söyledi. Ancak M.B. ameliyathaneye girmek istediğini ve doğumunda kadının yanında olmak istediğini belirtti. Dr. Gökhan Gönen ise M.B.'ye "ameliyathane ve doğumhaneler mahrem yerdir giremezsiniz, içeride başka doğum yapacak kadınlarda var uygun olmaz" şeklinde bu talebini reddetti.

TALEBİNİ REDDEDEN DOKTORUN BURNUNU KIRDI

Ancak M.B. ısrar edince Dr. Gökhan Gönen ile aralarında tartışma çıktı. M.B. önce doktorun yüzüne masada bulunan kalemliği attı ardından da yumruklarla saldırdı. Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle M.B. sakinleştirildi. Hastanede beyaz kod ilan edilip durum polise bildirildi. Hastaneye gelen polis ekipleri M.B.'yi gözaltına alarak emniyet müdürlüğüne götürdü. Yüzü kanlar içinde kalan doktor Gökhan Gönen'nin ise yapılan ilk muayenesinde burnunun kırıldığı anlaşıldı.

KIRIK BURUNLA AMELİYATA GİRDİ, ARDINDAN TEDAVİ OLDU

Burnu kırılan ve kanayan Dr. Gökhan Gönen buna rağmen burnunu kıran hastanın yakını kadının ameliyatına girerek sezaryen ile doğumu gerçekleştirdi. Ameliyatın ardından ise aynı hastanede Kulak Burun Boğaz Bölümüne gitti ve tedavisine başlandı. Dr Gökhan Gönen'e saldırıp burnunu kıran M.B. ise emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Yakınının doğum ameliyatına girme talebini reddeden doktorun burnunu kırdı! Doktor kanayan burnuyla doğum yaptırdı

KONUNUN SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAKLAR

Öte yandan, Osmaniye Tabip Odası, ODH Başhekimlik, Sağlık Sen ve Türk-Sağlık Sen, Osmaniye Aile Hekimleri Derneği, KESK, Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (TJOD) üyeleri bir araya gelerek ortak basın açıklaması gerçekleştirip olayı kınadı. Osmaniye İl Sağlık Müdürü Hasan Öznavruz ise olayı kınadıklarını belirterek konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirtti.

Yakınının doğum ameliyatına girme talebini reddeden doktorun burnunu kırdı! Doktor kanayan burnuyla doğum yaptırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yakınının doğum ameliyatına girme talebini reddeden doktorun burnunu kırdı! Doktor kanayan burnuyla doğum yaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • Gültekin: Doktora saldıran hayvanatta en az on yıl çakacaksın 71 6 Yanıtla
  • .: Kamu görevlisine saldırı ceza olarak artmalı. 51 10 Yanıtla En az: 1 hafta olmalı fazlası zarar 6 27
  • Kol: Adam meslek öğrenmek istemiş, ne tepki gosteriyorsunuz. 6 31 Yanıtla : İnsan ol biraz 25 4
  • Afyonlu: Bu mala bi araba dayak atmak lazım...Sonrada çifte koşup tarla sürmek lazım... 30 4 Yanıtla
  • Bitlisli13 : Helal olsun doktora . Doktoru darp edenin nesli devam ettiği için üzgünüm. Koruma altına alındı 29 4 Yanıtla
  • kartal 36: seninde başkalarının yumruğyla burnun kırılsın inşallah amin 27 3 Yanıtla
  • naco: bu adamlari amazon ormanlarina atip bikac gun birakmak lazim 22 4 Yanıtla
  • Pala: Ulan hain madem ögle evde sen doğurtsaydın bir doktor kolaymı yetişiyor 19 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement