Haberler

"Dileğim Gereksiz Varlıklardan Kurtulmak" Diyen Şevval Sam'a, Talat Bulut'tan Cevap Gecikmedi

Güncelleme:

Rol aldığı Yasak Elma setinde doğum gününü kutlayan Şevval Sam, 46 yaş dileğini, ''Gereksiz varlıklardan kurtulmak'' olarak açıkladı. Bu sözlere rol arkadaşı Talat Bulut'tan, yanıt gecikmedi.

Oyuncu Talat Bulut'un başrol oynadığı dizinin setinde kostüm asistanı olarak görev yapan 21 yaşındaki Özge Şimşek'i taciz ettiği iddia edilmişti. Soruşturma başlatan savcılık, Özge Şimşek'in iddialarını incelemeye almıştı. Talat Bulut yapılan soruşturma neticesinde beraat ederken, taciz iddiaları nedeniyle kendisini eleştiren rol arkadaşı Şevval Sam'ı mahkemeye vermişti.

Dileğim Geresiz Varlıklardan Kurtulam Diyen Sevval Sam'a Talat Bulut'tan Cevap Gecikmedi

''GEREKSİZ VARLIKLARDAN KURTULMAK DİLEĞİYLE''

Gerginlik Şevval Sam'ın doğum günü kutlamasında tekrar gün yüzüne çıktı. Şevval Sam için ekip arkadaşları bir sürpriz hazırlamıştı.Neşeli olan Şevval Sam, doğum günü dileğiyle ise herkesi şaşırttı. Sam, doğum günü pastasını mahkemelik olduğu Talat Bulut'a gönderme yaptığı bir dilekle üfledi. ''Gereksiz varlıklardan kurtulmak ve reytingimizin tavan yapması'' dileğinde bulunan Şevval Sam'ın bu sözleri Talat Bulut'a gönderme olarak yorumlandı.

Dileğim Geresiz Varlıklardan Kurtulam Diyen Sevval Sam'a Talat Bulut'tan Cevap Gecikmedi

"ZEKAN YOKSA ZATEN GEREKSİZ VARLIKSINDIR"

Şevval Sam'ın bu göndermesine Talat Bulut'tan cevap geldi. Instagram hesabından bir video paylaşan Talat Bulut şunları söyledi: ''Arşiv yapmak ne kadar güzel bir şey. Saatli Maarif Takvimi'nin 11 Kasım 1973 yılına ait bir yaprağı var elimde. Günün sözü şöyle: Yokluk içinde geldiği yeri marifet zannedip sevinme gereksiz yere de gerinme sonra seni bir şey zannederler. Gerekli ve gereksiz varlıklar üzerine birkaç şey söylenmiş başkalarına iftira atmaya geldim bu benim özüm diyorsan gereksiz varlıksındır. Yine başkalarının üzerinden prim yaparak kendine becerikliyim diyorsan, sen zaten busundur değişmezsin, gereksiz varlıksındır. Oyunculuk kendini yeni yeteneklere zorlamaktır bunun için de zeka gerekiyor. Zekan yoksa zaten gereksiz varlıksındır. Ben de bu dünyaya insan olmaya geldim diyorsan çok gerekli varlıksındır. Böyle düşünenler için haftanın iyi geçmesini diliyorum. Hepinize sevgiler.''

Dileğim Geresiz Varlıklardan Kurtulam Diyen Sevval Sam'a Talat Bulut'tan Cevap Gecikmedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Talat Bulut Şevval Sam Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (32)

nnnn:

Arkandayiz Talat abi

21
7
yanıtYanıtla
guguk:

şevval sam o rezil oyunculukla hala tv desin ya helal sana, sende haklısın magazin olmazsan kimse sana iş vermez,

27
0
yanıtYanıtla
HATİCE:

Şevval hanım, madem ona dayanamıyorsunuz ayrılın filmden olup bitsin. Bu kadar basit. Hem sizin hem de onun başı ağrımaz.

22
3
yanıtYanıtla
EYLÜL:

VALLA BEN GÖZÜMLE GÇRMEDİĞİM HİÇ BİŞEYE İNANMAM ALLAHIN DIŞINDA. KİMSENİN DE GÜNAHINI ALAMAM AMA MADEM ADAMI BEĞENMİYOSUN HER FIRSATTA LAF SOKUYOSUN SEN AYRIL DİZİDEN O HALDE . HİÇ SEVMİYORUM ŞAHSEN ŞEVVAL SAM I KENDİNİ NE SANIYOR . Bİ KARADENİZ MÜZİĞİ TUTTURMUŞ ONUN DIŞINDA DA ZATEN GÜNDEME GELEMİYOR.

16
0
yanıtYanıtla
Hulya:

Sirf reyting ugruna birbirlerine dunyanin lafini soyluyorlar ayni ortamda dizi cekiyorlar hemde oyle sahneler cekiyorlarki eger birbirlerini sevmiyorlarsa birbirlerine tahammulleri yoksa oynamasinlar insan gicik oldugu yaninda durmaya tahammul edemedigi kisiyle sirf para ve sohret icin yanyana olmaz olamaz neymis profosyonellermis siz onu kulahima anlatin bence bu laflarin hepsi reyting icin yapiliyor

16
0
yanıtYanıtla
misafir:

talat bulut olmassa dizi biter izlenmez bence şeval sam ayrılsın

16
0
yanıtYanıtla
eko:

şevval sam sen neden gereklisin

14
0
yanıtYanıtla
Lazoski:

Maden adami sevmiyorsun cik diziden para icin adamla nasil sahneler cekiyorsun oyle olunca da ben suphe duyarim o kisinin karakterinden

11
3
yanıtYanıtla
sen kendinden şüphelen:

sen kendinden şüphelen

yanıt0
yanıt0
Gül:

Birde 46 yasmis oeh 56 daha dogru

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title