Takviyeler gerekiyor

A -
A +

Beşiktaş her ne kadar baskılı oynasa ve kanatları kullansa da ortaların buluştuğu isim ne bir Mario Gomez ne de bir Demba Ba…

UEFA Avrupa Ligi’nde Malmö karşısında aldığı şok skorla sadece lige dönmek zorunda kalan Beşiktaş, Trabzonspor karşısında da oldukça kritik bir 90 dakikaya çıktı. Siyah-beyazlılar maç boyunca istekliydi. Taraftar da takımı çok iyi itti ama maça iyi hazırlanan Trabzonspor, 1 puanı almayı başardı. Maça kontrollü bir futbolla başlayan ve Beşiktaş’ın hızını kesmek isteyen Trabzonspor ilk etapta bunu başardı. Birkaç gol fırsatına giren Beşiktaş bu fırsatları değerlendiremedi. İlk yarının son bölümünde Quaresma’nın kaptırdığı topla hızlı çıkan Trabzonspor bu şansı iyi değerlendirdi. 
İkinci yarıya da istekli ve arzulu futbolunu yansıtarak başlayan Beşiktaş, ikinci yarının hemen başında Güven’le golü bulsa maçın gidişatı bambaşka olabilirdi. Beşiktaş bunu kaçırınca devamında Trabzonspor, Nwakaeme ile golü buldu. Quaresma’nın yerine oyuna dâhil olan Caner, takımın hücum hattının hareketlenmesini sağladı. Portekizli oyuncunun bu formu Şenol Güneş’in üzerinde düşünmesi gereken bir konu. Beşiktaşlı taraftarlar ikinci gole rağmen takımlarına verdiği harika desteği sürdürünce önce baskı geldi ardından da goller... 
Beşiktaş her ne kadar baskılı oynasa ve kanatları kullansa da ortaların buluştuğu isim ne bir Mario Gomez ne de bir Demba Ba. Güven iyi niyetle elinden geleni yapsa da devre arasında golcü takviyesi gelmeli. Medel’in savunma sorunlarından dolayı stoperde görev yapması da orta sahanın düşmesine neden oldu çünkü Atiba ilerleyen yaşının da etkisiyle senelerdir bildiğimiz istikrarlı görüntüsünden bu sezon uzak. Beşiktaş şampiyonluk istiyorsa ikinci yarıya daha güçlü girmeli. 
 
Maçın adamı: Dorukhan
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.