Haberler

Taksi Durağındaki Yolcu Kavgası Kanlı Bitti! Yaralılar Var

Güncelleme:

Gaziantep'de bir taksi durağında taksi şoförleri arasında çıkan yolcu alma konusundaki tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 2 taksi şoförü yaralandı, kavgaya karışan 3 kişi ise gözaltına alındı.

Gaziantep'te taksi şoförlerinin yolcu kavgası kanlı bitti. Kavgada 2 şoför silahla yaralandı.

2 ŞOFÖR YARALANDI, 3 KİŞİ İSE GÖZALTINA ALINDI

Olay, Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi'nde bulunan bir taksi durağında meydana geldi. Yolcu alma konusunda şoförlerin arasında çıkan sözlü tartışma silahlı kavgaya döndü. Kavgada 2 şoför yaralanırken, kavgaya karışan H.İ.H., M.D. ve F.T. gözaltına alındı. Yaralılar da tedavilerinin ardından sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Binevler Mahallesi Gaziantep Şahinbey Haberler

500

Yorumlar (16)

Ahgençliğim:

Ekonomiyi bitirdiniz

9
2
yanıtYanıtla
DEMEEEE:

deme. . inanmam.

yanıt0
yanıt5
.:

uber

8
0
yanıtYanıtla
Ya Zelzele Ya Zelzele:

Gelin hep beraber bu zikri yapalım, dünyamızı depremlerle yok edelim bir an evvel cennetlerimize yerleşelim. Her saat her an her dakika bu zikirden Ya Zelzele zikrinden gafil olmayalım taki kıyamet kopuncaya kadar ısrarla sabırla rabbimizden depremler yer sarsıntıları isteyelim. Böylece günahkarlar zinakarlar faizciler murdar olurken biz de cennet cemaline kavuşuruz. Ya zelzele

2
6
yanıtYanıtla
AMONYUM:

Gel tezkere tezkere

yanıt0
yanıt0
Bozkurt:

Bu taksiciler zaten hep ahlaksız ibrahimlide batikent çiçek taksi durağında çok olay oluyor ama bir türlü mahalle sakinleri parka çıkamıyor ama skamil belediye başkanı bunları burdan kaldırması lazım ama çıt yok o zaman sana oydayok

7
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

ezanlar ve vaazlar niçin merkezi sistemle yapılıyor,,biri bu duruma el koyup düzeltsin,yazık degilmi imamlar görev yapmadan yatarak beş bil tl kazanıyorlar,fakir fukara da sogan kuyrugunda bayılıyor.geldigimiz noktaya bakın.

2
4
yanıtYanıtla
Soğan Kuyruğunda Bayılan Adam:

Çok Haklısınız Hocam.

yanıt2
yanıt2
SOĞAN KUYRUĞUNA GİREN BEKAR ADAM:

Ben böyle adaletin en az günde 5 kere yüzünü başkente döndürüp nescafesini içeyim.

yanıt0
yanıt0
mert:

herkes ne çok meraklı ya amerikan şirketi uber kullanmaya gidin abd de ubere çok binersiniz.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title