TAKSİCİLERİN BÜYÜK AYIBI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2016 - 10:22, Güncelleme: 29.06.2016 - 10:22
 

TAKSİCİLERİN BÜYÜK AYIBI

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda dün akşam saatlerinde 3 teröristin düzenlemiş olduğu bombalı ve silahlı saldırının ardından bölge taksicileri adeta pes! dedirtti.
Terör örgütüne mensup 3 yabancı uyruklu kişinin İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlemiş olduğu saldırının ardından olay yerine sevk edilen bir çok ambulans, itfaiye, güvenlik güçlerinin yanı sıra bir çok taksici de oradaydı. Yaşanan olayın ardından orada bulunan taksiciler canını kurtarmaya çalışan vatandaşlara 'gece tarifesi' yerine 'fırsat tarifesi' uyguladı.  TÜRK VATANDAŞLARA 100TL, YABANCILARA 100$ Paris ve Brüksel patlamalarında sonra olay yerinden hızla kaçmaya çalışan insanları ücretsiz olarak taşıyan yabancı taksicilerin aksine dün olay yerinde bulunan taksiciler Türk vatandaşları 100 TL, yabancı uyruklu vatandaşları ise 100 $'a taşıdıkları sosyal medyada yankılandı. Ülkeyi yasa boğan bir olayı fırsata çeviren taksicilere vatandaşlardan büyük tepki yağdı. Yabancı basına ulaşan bu ayıp ise şu şekilde kaleme alındı ; ' Taksicinin teki az önce havalimanından eve  beni götürdükten sonra 100$ istedi normalde bu mesafe 20$ tutuyordu. Yolda kalan ve paniğe kapılan insanları sömürüyorlar.' şeklinde taksicilerin ayıbı yer aldı.   
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda dün akşam saatlerinde 3 teröristin düzenlemiş olduğu bombalı ve silahlı saldırının ardından bölge taksicileri adeta pes! dedirtti.
Terör örgütüne mensup 3 yabancı uyruklu kişinin İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlemiş olduğu saldırının ardından olay yerine sevk edilen bir çok ambulans, itfaiye, güvenlik güçlerinin yanı sıra bir çok taksici de oradaydı. Yaşanan olayın ardından orada bulunan taksiciler canını kurtarmaya çalışan vatandaşlara 'gece tarifesi' yerine 'fırsat tarifesi' uyguladı.

 TÜRK VATANDAŞLARA 100TL, YABANCILARA 100$

Paris ve Brüksel patlamalarında sonra olay yerinden hızla kaçmaya çalışan insanları ücretsiz olarak taşıyan yabancı taksicilerin aksine dün olay yerinde bulunan taksiciler Türk vatandaşları 100 TL, yabancı uyruklu vatandaşları ise 100 $'a taşıdıkları sosyal medyada yankılandı. Ülkeyi yasa boğan bir olayı fırsata çeviren taksicilere vatandaşlardan büyük tepki yağdı. Yabancı basına ulaşan bu ayıp ise şu şekilde kaleme alındı ; ' Taksicinin teki az önce havalimanından eve  beni götürdükten sonra 100$ istedi normalde bu mesafe 20$ tutuyordu. Yolda kalan ve paniğe kapılan insanları sömürüyorlar.' şeklinde taksicilerin ayıbı yer aldı. 






 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.