Taksicilerden 'bozuk yol' tepkisi!

Bozuk yollar nedeniyle yolu trafiğe kapatarak protesto gösterisinde bulunan bir grup taksici, asfalt çalışması başlatılmasının ardından protestoya son verdi.

Taksicilerden 'bozuk yol' tepkisi!
Bayburt Postası - Bayburt'ta bir grup taksici bozuk yollar dolayısıyla karayollarını protesto etti. Bayburt-Erzincan yolunu 15 dakika trafiğe kapatan 8 taksi şoförü Bayburt Üniversitesi Baberti Külliyesi ve Kredi Yurtlar Kurumu önündeki bozuk yollara dikkat çekti. 

Bozuk yollardan dolayı araçlarının hasar gördüğünü belirten taksiciler adına açıklama yapan Serdar Ertuğrul, "Bayburt Trabzon Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne bağlı, böyle bir rezillik yok, yollara bakın. Bayburt’u tanımayan insanlar buraya bakar mı? Böyle bir rezillik terbiyesizlik yok, biz demirin üstünde gidiyoruz, arkadaş gitti cantını kırdı. Şu canta bakın, bu memlekette sustukça kimsenin bakacağı yok, susmayacağız! Bundan sonra böyle, insanlık yapıyoruz ses etmiyoruz. Tayyip Erdoğan mı yapacak bu yolları" dedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri; taksicilerin taleplerini gerekli mercilere ilettiklerini ve vatandaşların mağdur olmaması için taksicilerden eyleme son vermelerini istedi. Bunun üzerine yol trafiğe açıldı. 

Zabıta Müdürü Haluk Akkoyunlu ve Bayburt karayolları yetkilisinin olay yerine gelerek çalışma başlatılacağını belirtmesine rağmen alanı terketmeyen taksiciler asfalt çalışması başlatılmasından sonra protestoyu bırakarak alandan ayrıldılar. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURTLU 7 yıl önce

"Nasıl hak ederseniz öyle yönetilirsiniz." açık ve net biz hakettik biz %83 oyla bunları getirdik başımıza şimdi inlemeden çekecez... burada millet konuşur konuşur seçim zamanı yine gider meteye oy verirsiniz...

Avatar
Esnaf 7 yıl önce

Gidiniz Tunceli nin yollarına bakınız birde geliniz Bayburt un yollarına bakınız beyler siyasiler refarandum için gelecek geldilermi kimse susmasın konuşsun şehirde yo yok kaldırım yok belediye başkanı her gün Ankara da bakanla istişare ediyor arada bir şey yok artık istişareyi bırakın icraata geçin.

Misafir Avatar
ALOŞ 7 yıl önce @Esnaf

Kardeş orada Bayburt lu Vali var

Beğenmedim! (4)
Avatar
Anayurt Bayburt 7 yıl önce

Arkadaşlar aylardır yıllardır yazıyorum söylüyorum...Ak parti cumhuriyet tarihinin en kuvvetli ve uzun omurlu iktidarı olmasına rağmen ve Bayburt haricinde bütün iller ayağa kalkmış iken BAYBURT adeta yok oluyor... Her alanda hizmet babında halk sesini çıkarması gerek. Bayburtu seven haykırmalı çalışın çalışın bu memleketin hizmete ihtiyacı var bu bollukta çalışmayan HAİNDİR...

Avatar
Kemancı 69 7 yıl önce

Acilen yönetim dedikleri hırsızlar birliği istifa etsin devletin görmediklerini halk göstersin ifşa edin bu yönetimi artık insanlara tak dedirti günah Allah korkmazlar kullarından utanmazlar yaxın devletin bütün mercilerine gelsin görsünler sahibsiz memleketi elbet hesap sorulacak bu yönetimden

Avatar
Mahmut 7 yıl önce

Taksicilerin duyarlılığını kutlar..Aynı hassasiyeti ilgisizlikten köstebek yuvasına dönmüş şehrin içindeki yollar için de göstermelerini dilerim.Değilse bu yolların yapıldığı yapılacağı yok kardeşim.

Avatar
Seko69 7 yıl önce

Sitem ederiz. yanlislari goruruz. Gercekleri soylemeyiz. Sonra gider tipis tipis akp belediyesine partisine oy veririz.. biz bunlarin hepsini hak ediyoruz.. onumuzde referandum var ve yine bayburt %90 ile ilk uce girecek ve bayburt mezra olma yolunda hizla ilerleyecek.. aglamak yok. Kendimiz ediyor kendimiz buluyoruz..

Avatar
Baybars 7 yıl önce

Zavalli bayburdum biryandan erzuruma bir yandan tranzonla gobegi baglanmis onlardan is cikacakta bayburda gelecek olme esegim olme sehirler arasi bir yola yakisiyormu bu yollar

Avatar
Hayırlı evlat. 7 yıl önce

Haydi bayburt haydi artık uyanma zamanıdır. Bayburtumuzun geri kalmışlığına hayır diyoruz.bayburt un çöplüğe cevrilmesine hayır diyoruz bayburtun şahsi çıkarlar uğruna harcanmasına hayır diyoruz. Sadece akraba tanıdık ve yalakalık meziyetlerinden dolayı belli makamlara atanan isbilmezlerle bayburtumuzun harcanması na hayır diyoruz PKK yi destekleyen şehirleri Parise çeviren ancak oy oranında türkiye lideri olan bu şehri viran eden anlayışa yeter bu insanlar keriz değil hayır diyoruz.