Haberler

Takipçisinden Şeyma Subaşı'na ilginç öneri: Kuyruğunu dik tutmaya çalış

Güncelleme:

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Youtube hesabından paylaştığı videoda Bebek'teki kafesi Healthyish'i kapatacağını açıklamıştı. Subaşı'nın açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından paylaştığı gönderiye takipçileri ilginç yorumlar yaptı.

Şeyma Subaşı'nın Bebek'teki kafesi Healthyish'te, işlerinin yolunda gitmediği; hatta işletmeye haciz geldiği iddia edilmişti. İddiaların ardından Subaşı'nın Instagram hesabından yaptığı son paylaşımına takipçileri oldukça ilginç yorumlar yaptı.

İşte o yorumlardan bazıları:

- Kirası harbiden fazlaymış kapat orayı bence de.

- Şeyma'cığım dükkanı kapattın diye haberler dolaşıyor.

- Kapanmadı buradayım diyorsun yani.

- Kepenkler indi mi?

- Kapattınız mı?

- Şeymaaa kuyruğu dik tutmaya çalışma be kızım olmadıysa olmasın keyfine bak her işi sorunsuz yapmak zorunda değilsin. Bırakkkk yapamadı desinler önemli olan sensin.

KAFESİNİ KAPATIYOR

Bir süredir YouTube'dan video paylaşan Subaşı, takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Kafesinin kepenk indirmesi ve battığı yönündeki soru üzerine açıklamada, kafenin açılmasından bu yana yaşadığı tüm olayları şu şekilde açıkladı:

"Bütün dürüstlüğümle cevaplıyorum. Biz 1,5-2 sene önce hangi ülkeye gittiysem hem sağlıklı yaşama kafasında yaşayan biriydim. 6-7 yıldır gittiğim marketler ve kafelerde gördüğüm şeylere ilgili bir insan haline döndüm. Bundan 2 sene önce Acun'a bunu bir proje olarak sundum. Burada isminden menülerindeki bütün renklerine her şeyine kadar ben karar vermiş ve ekiple beraber benim emeğim olan bir restoran kafe açtık. Başta gerçekten çok güzel gitti. Bu tabi ki de benim ünlü olmam, Acun'un ünlü olmasından o yüzden güzel gitti. Bundan 3-4 ay sonra da bu böyle devam etti.

Başka projeler yapmayı düşünürken bir yandan sosyalleşme bir yandan yurt dışı derken ben Healthyish eşittir Şeyma Subaşı olarak orada kalamam. Ben bunu gördüm. Eğer ben sadece orada öyle duracaksam 'Şeyma Subaşı bir kafe sahibi' olarak duracaksam evet devam ederim; kazanırım, yaparım da. Ama ben bu değilim. Biz de mantıklı bir şekilde düşündük ve şu anda bakıyoruz ama herhalde kapatacağız gibi görünüyor."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Instagram Subaşı Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (13)

canıtın:

bu zeka ile ancak nefes alabilir şeyma hanım. başka birşey yapamaz. çünkü zeka seviyesi ticaret yapmaya elverişli değil. zengin koca avlayıp gezmeyi tozmayı biliyor. boş ve yetersiz olduğu için. kendini de ünlü sınıfında görüyor.

20
1
yanıtYanıtla
Avni:

şeyma avni şeyma avni şeyma avni.

12
4
yanıtYanıtla
Karamanlı ahmet:

seni görmekten tiksiniyorum. . .

12
2
yanıtYanıtla
ALAYLI:

Allah''ın laneti üzerine olsun

10
3
yanıtYanıtla
Misafir:

Yuh diyorum bu kadar basit mi en kötü lafı söylemek. biliyorsundur belki lanet okuduğun zaman okuyanda lanetlenebilir bence töbe et Allah her şeyi bildiği gibi yapar.

yanıt3
yanıt3
YAŞLI KURT:

SEN ÜZÜLME KIZIM. TÜM TÜRKİYE SENİ KISKANIYOR TEMBEL YURDUM

2
7
yanıtYanıtla
Afo:

Şeymacığim bilseydim cafe işlettiğini her gün gelir 2 Latte yuvarlar muhabbet ederdim. Ah canım ne çektin be. Neyse üzme tatlı patlıcanı. Acun Dayı düşünür bu işi

2
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

acuna reklamdı bitti kalmadı şeymaaaaa

4
0
yanıtYanıtla
ÇUKUROVALI:

Ne kıvırıp duruyorsun Şeyma''cığım . Pınarın gözü kapandı , kurudu gitti de olsun bitsin . Ya da '' Kendim ettim / Kendim buldum / Gül gibi sarardım soldum '' Türküsünü mırıldan , rahat edersin .

4
0
yanıtYanıtla
Kapat:

Kafesi kapatırsa kümes açabilir.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title