Takımlarımızda hedef galibiyet

Takımlarımızda hedef galibiyet

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMAYACAK

Takımlarımızda hedef galibiyet

Anadolu Kırıkkale Sincan Belediye ile deplasmanda oynarken, MKE Kırıkkalespor ise sahasında Keçiören Bağlum´u misafir edecek. Antrenör Nihat Baran ile Fuat Gümüşay, yaptıkları açıklamalarda Kırıkkale´ye yakışır futbolun neticesinde haftayı üç puanla kapatmak istediklerini söylediler.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Ligin 5 haftasının hazırlıklarını tamamlayan temsilcilerimiz Anadolu Kırıkkalespor ile MKE Kırıkkalespor tüm hazırlıklarını tamamlaması ile birlikte temsilcilerimizdeki tek hedefin galibiyet olduğu açıklandı.

LİDER, ANADOLU SİNCAN DEPLASMANINDA

Haftanın maçını deplasmanda Sincan Belediyespor ile karşılaşacak olan Anadolu Kırıkkalespor da tüm hazırlıklar tamamlanırken kırmızı-lacivertli futbolcular maç saatini Ankara Büyük Anadolu Otel de beklerken haftanın karşılaşmasına camia olarak önem verdiklerini belirten Antrenör Nihat Baran şöyle konuştu: ?Hiçbir rakibimizi küçümsemeden elimizden geleni sahada yapmak için çabamız sonsuz olacaktır ve bunun içinde hafta başından beri deplasmanda oynayacağımız Sincan maçına en iyi şekilde hazırlandık. Bizleri bu maçta yalnız bırakmayan taraftarlarımızdan alacağımız destek ile kendilerini mahcup etmemek için elimizden geleni sahada yapacağız.?

KAPTAN SİNAN 3 HAFTA YOK

Kırmızı-lacivertli ekibin Kaptanı Sinan, geçtiğimiz hafta Çankırı maçında aldığı bir darbe sonunda 2 derece adalesinde yırtık bulunması ile birlikte tedavisi sürmesine rağmen sahalardan üç hafta uzak kalacak olması teknik kadro ve yönetimi düşündürdüğü öğrenildi.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMAYACAK

Sincan maçında takımlarına destek olmak için Pazar günü sabahtan itibaren Ankara ya akın edecek olan kırmızı-lacivertli taraftarlar ?Bu sezon başarılı olmak ve sonuna kadar taraftarlar olarak destekleme kararı aldık ve Sincan maçında alacağımız galibiyet ile birlikte arzulanan hedefe gideceğimize inanıyoruz. Takımımızın da şampiyonluk için kararlı olması ile tekrar geldiğimiz yere döneceğiz? diye konuştular.

SPOR SERVİSİ



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ