19-08-2019 FUTBOL

Takım otobüsü kaplaması tartışma yaratmıştı, istifa etti

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup temsilcimiz Muğlaspor'un bu sezon kullanması için tahsis edilen takım otobüsü kaplamasının birçok kesim tarafından tepki çekmesinin ardından kulüp başkan vekili Tahir Ünsal’ın istifa ettiği duyuruldu.

Takım otobüsü kaplaması tartışma yaratmıştı, istifa etti

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup temsilcimiz Muğlaspor'un bu sezon kullanması için tahsis edilen takım otobüsü kaplamasının birçok kesim tarafından tepki çekmesinin ardından kulüp başkan vekili Tahir Ünsal’ın istifa ettiği duyuruldu. 

 

Muğlaspor, tarafından yapılan açıklamada, Tahir Ünsal’ın istifa metnine yer verildi. 

 

Ünsal, istifa metninde, takım otobüsünün arkasında Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün fotoğraflarına yer ver verilmesinin kendi fikri olduğunu belirterek, yapılan eleştirilerden üzüntü duyduğunu dile getirdi. 

 

“Ülkemizde her şeye siyaset karıştırılıyor”

 

Yaklaşık 3 aydır kulüp yönetiminde olduğunu ve bu süre içinde birçok soruna çözüm bulmak için çalıştıklarını söyleyen Tahir Ünsal, istifa metninde şu ifadelere yer verdi; “Maddi ve manevi olarak şahsi çabalarımızla az zamanda çok iş yapmaya gayret gösterdik. Bu resimleri koyarken bu kadar eleştirilebileceğini hiç beklemedim. Yapılan desteği göstererek, diğer kişi ve kurumların da desteğini alabileceğimizi varsaymıştım. Yanlış yorumlanabileceğini ve siyasete çekilebileceğini ne yazık ki öngöremedim. Oysa ki seçim döneminde değiliz ve böyle bir duruma da hiç gerek yok. Eleştirileriniz de haklı olabilirsiniz, sonuç da ülkemizde her şeye siyaset karıştırılıyor. Bu şekilde yorumlanmasından dolayı üzgün olduğumu tüm samimiyetimle belirtmek isterim. Burada Muğlaspor’un içinde bulunduğu sıkıntıları yazıp vaktinizi almak istemem. Bunun için Muğlaspor’a gelip şahsen bilgi alabilirsiniz. Yaşadığımız sıkıntıları bilmiş olsaydınız, bu katkının bizler için ne kadar değerli olduğunu ve bu şekilde teşekkürümüzü ifade etmiş olmamızı belki daha anlayışla karşılayabilirdiniz. Yazılanlardan dolayı hiç kimseye kırgın ya da kızgın değilim, olmam da. İnanıyorum ki sizler de benim gibi Muğlaspor’a gönül verdiğiniz için bunları yazma gereği duydunuz. Muğlaspor’un hak ettiği yere gelebilmesi için her görüşten Muğlalının desteğine ihtiyacımız var. Sizlerden ricam kırıcı, ağır eleştiriler yerine daha olumlu ve yapıcı eleştiriler yapmanız, mümkünse de maddi ve manevi destek sağlamanızdır. Olumlu ya da olumsuz tüm eleştirilerinizin iyi niyetli ve Muğlaspor lehine olduğu inancımla teşekkür eder, selamlarımı sunarım. Ayrıca, söz konusu durumla ilgisi bulunmayan kimselerin haksız yere suçlanmaması ve zor durumda kalmaması için bugün itibariyle Muğlaspor kulübündeki görevimden istifa ediyorum. Saygılarımla.” 

 

“Hizmetleri için teşekkür ederiz”

 

İstifaya dair Muğlaspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada ise; Başkan Vekilimiz Tahir Ünsal’a kulübümüze bugüne kadar yapmış olduğu katkılar nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.” denildi.




Etiketler : futbol
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER FUTBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler