ANA SAYFA > SPOR > Takım arkadaşları Juriceviç'i andı...

Takım arkadaşları Juriceviç'i andı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Takım arkadaşları Juriceviç'i andı...

Karşıyaka'nın şampiyon kadrosundaki futbolcularından bir bölümü memleketinde hayatını kaybeden efsane file bekçisi Zlatko Juricevic unutmadı, tesislerde andı.

Juricevic'le birlikte 1986-87 sezonunda şampiyonluk yaşayarak Süper Lig'e çıkan kadrodaki futbolcular, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde teknik heyet ve mevcut futbolcularla bir araya gelerek 60 yaşında hayat gözlerini yuman kaleciyi andı.
Nihat Umut, Rıza Tuyuran, Yüksel Can, Muharrem Dirik, Kahraman Torumtay, İmdat Yılmaz, Berkay Yönter, Yusuf Tepekule, Fuat Karapınar'ın bulunduğu Karşıyaka'nın eski futbolcuları, takımın antrenmanını ziyaret ederek Juricevic'in fotoğrafıyla birlikte poz verdi. Akhisarspor'da antrenör olarak görev yapan dönemin eski futbolcularından Recep Umut, takımıyla UEFA Avrupa Ligi'ndeki Krasnodar deplasmanında olduğu için anma etkinliğine katılamadı. Karşıyakalılar, bol bol eski anıları yad etti. İzmir temsilcisinde 1986-1992 yılları arasında kaleyi koruyan Yugoslav file bekçisi, 1987 ve 1992 yıllarındaki şampiyonluklarda büyük pay sahibi olmuştu. Juricevic, yaptığı kurtarışlarla taraftarın gönlünde de taht kurmuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TYF Atatürk Kupası’nda sıra 420-470 ve Rüzgar Sörfü sınıflarında
Sonraki Haber Atakent Anadolu Lisesi Masa Tenisi'nde kürsüye çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?