Haberler

Takdir toplayan hareket! Belediye başkanı, eline kürek alıp vatandaşın kapısındaki karı küredi

Güncelleme:

Daha önce makam aracını satarak ihtiyaç sahibi çocuklara yaptığı yardımlarla bilinen Dilovası Belediye Hamza Şayir, bu kez de eline kürek alıp vatandaşın kapısındaki karı küredi. Başkan Şayir o anları sosyal medya hesabından "Bir komşumuzun kapı küreme işine yardımcı olmak güzeldi" notuyla paylaştı.

Makam aracını satıp elde edilen gelirle ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, sık sık yaptığı yardımlar ve sosyal projelerle gündeme geliyor.

VATANDAŞIN KAPISINDAKİ KARI KÜREDİ

Hamza Şayir, bu sefer de eline kürek alıp vatandaşın kapısındaki karı küredi. Başkan Şayir o anları sosyal medya hesabından, "Bir komşumuzun kapı küreme işine yardımcı olmak güzeldi. Birlikte #YükselenŞehirDilovası" notuyla paylaştı.

Takdir toplayan hareket! Belediye başkanı, eline kürek alıp vatandaşın kapısındaki karı küredi

BİRİKEN MAAŞINI ÖĞRENCİLERE BURS OLARAK DAĞITMIŞTI

Öte yandan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, seçildiği günden bu yana biriken maaşını öğrencilere burs olarak dağıtmıştı. Başkan Şayir, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Belediye olarak ilk önceliği eğitime desteğe veriyoruz. Çünkü gençlerimize değer veriyoruz. Dilovamızın eğitimin üzerinde yükselen şehir olacağını biliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hamza Şayir Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (19)

Fatih:

İsterse gösteriş için yapmış olsun, ister gerçekten faydalı olmak için; tebrik etmek lazım sayın başkanı.

21
13
yanıtYanıtla
reklamci:

arabayi satmasini takdir ettim ama kar küreyip reklam yapmak ne ya. . . samimi degil

10
9
yanıtYanıtla
1907:

REKLAMCİ VARSAYALIM ÖYLE BAŞKA YAPAN VAR MI

yanıt1
yanıt1
Eko yalamasi:

Eee ama yeter la.Baskansin sen show yapma görev yap.Kar kureyecek belediye ekibin yokmu senin.Arabani satmanda bu olayda tamamen siyasi bir tiyatro.Hadi diyelim kar kuredin iki kürek,e niye foto çekersin.Ya gerçekten bu olaylara kanan gerikafali varmı hala.

11
7
yanıtYanıtla
eeee ülkedeki:

her baskan. belediye baskani .millet vekilide aynisinida yapsinda kamu mali halkin malidir bilsin bu halk tebrikler

12
2
yanıtYanıtla
KOMİL:

RESMEN REKLAM KOKUYOR O İŞİ YAPACAKELEAMIN YOKMU KARDEŞ YOKSA AL İSTİHDAM YARAT. ARABA SATIŞIN HER NEKADAR TAKDİRE ŞAYAN OLSADA BU HAREKET GÖZ BOYAMADAN BAŞKA BİRŞEYDEĞİL. HABERİM YOKMUŞ GİBİ ÇEK PANPİŞ DE DEDİN Mİ KAMERAMANLARA ????

7
5
yanıtYanıtla
Osmaniyeli:

Gerek yok

5
6
yanıtYanıtla
Gihn:

İster samimi olsun ister olmasın takdir edilecek bir hareket ve arabayı satıp ayrıca biriken maaşını dağıtması bu hareketinin reklam olmadığının delilidir.

6
2
yanıtYanıtla
Abuzer kıllı:

İşiniz gücünüz show. Adam mı yok koskoca belediyede. Otur masanda görevini yap. Senin orada olman diğer görevleri geciktiriyor.

3
4
yanıtYanıtla
El patron:

Iste gercek bir devleti icin calisan ADAM

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title