ANA SAYFA > İZMİR > Tahrip edilen Atatürk büstünü Gaziemir Belediyesi yeniledi

Tahrip edilen Atatürk büstünü Gaziemir Belediyesi yeniledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tahrip edilen Atatürk büstünü  Gaziemir Belediyesi yeniledi

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın talimatıyla, Zafer Mahallesi Muhtarlık Binası önündeki tahrip edilen Atatürk büstünün tadilatı belediye personeli tarafından yapıldı.

Atatürk büstünü bulunduğu yerden alarak belediyenin şantiyesine götüren belediye personeli, polyester malzemeyle büstün tadilatını yaptı. Büstün zarar gören ve yıpranan yerlerini onaran, tüm bakımlarını yapan belediye personeli daha sonra, dış etkenlere ve iklimsel koşullara dayanıklı yaldız boyayla büstü boyadı. Boyası, tadilat ve bakımları yapılan büst daha sonra muhtarlık binası önündeki kaide üzerine yerleştirildi. 

Büstün zarar gördüğünü öğrenir öğrenmez belediye ekiplerini harekete geçiren Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, büstün yenilenme ve tekrar eski yerine konulma sürecini bizzat takip etti. Atatürk büstünün yenilenmesiyle büyük mutluluk yaşayan mahalle sakinleri Belediye Başkanı Halil Arda’ya teşekkür etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çeşme’nin 2020 yılı bütçesi 202 milyon 700 bin lira
Sonraki Haber Karşıyaka’yı, Karşıyaka yapan tüm sesler formada

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?