Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe açıklaması

21.01.2020 - 20:16 | Son Güncellenme: 21.01.2020 - 20:16

Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe açıklaması... TFF Tahkim Kurulu, Ali Koç ve Semih Özsoy ile bir araya geldi. Fenerbahçe'nin limit artırımı başvurusunda karar çıkmadı. Tahkim Kurulu dosyaları Lisans Kurulu'na gönderdi. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin limit artırımı başvurusunda karar çıkmadı. TFF Tahkim Kurulu, başvuruyu gerekçeli kararı öğrenmek üzere Sicil Kurulu'na geri gönderdi. Kurul, bu tavrıyla kararın uzmanlar tarafından verilmesini uygun görmüş oldu. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Başkan Vekili Semih Özsoy'un katıldığı toplantıda sarı - lacivertli yönetim, limit artışı konusunda yeniden hesap yapılmasını talep etti. Kurul ise bu itiraza dair ara karar verdi.

Dosyalar Lisans Kurulu'na gönderildi

Kurul da yapılan sunum sonrasında dosyalar Lisans Kurulu'na gönderildi ve karar alma sebepleriyle ilgili olarak açıklama istendi. Lisans Kurulu'nun bu konuyu görüşerek perşembe günü açıklamasını Tahkim Kurulu'na bildireceği öğrenildi.

Tahkim Kurulu'nun açıklaması şu şekilde:

''Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin Kulüp Lisans Kurulu'nun 17.01.2020 tarihli kararına itirazı incelendi. Duruşma için tayin edilen, 21.01.2020 Salı günü saat 17:00'de Fenerbahçe A.Ş. Kulübü Başkanı Ali Yıldırım KOÇ, Başkan Vekili Semih ÖZSOY Kulüp vekilleri Av. Alper PİRŞEN, Av. Özge TOKARLI GÜNDÜZ ve Kulüp görevlisi (CFO) Serdar YILDIZ'ın hazır olduğu görüldü, sözlü beyanları alındı. Tüm dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde; alınan ara kararların gereği yerine getirildikten sonra dosyanın karara bağlanmasına, oybirliği ile,

Karar verilmiştir.

TFF Tahkim Kurulu''

Senin için hazırladığımız haberler