DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Tahir Büyükakın’a Tepkiler Dinmiyor

Son Güncelleme :

16 Ocak 2020 - 21:19

/ kez okundu.
Tahir Büyükakın’a Tepkiler Dinmiyor

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Av. Abdurrahman Kaymak, 4.Başkan Günay Gülcü, 6.Başkan Erdal Baykara, Yönetim Kurulu üyesi Salim Yaşar  ile Denetim Kurulu üyeleri Ahsen Okyar ve İlker Altınten 25 Ocak’ta başlayacak Kandıra Akdemi – 3 programı çalışmalarını değerlendirmek için biraraya geldi.

Toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın “Biz çöp fabrikası yapmayacağız. Bertaraf tesisi kuracağız. İzmit’in bittiği Kandıra’nın başladığı F tipi cezaevinin güneyinde bir noktaya kurulacak” açıklaması da değerlendirildi.

 

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Av. Abdurrahman Kaymak bu tesisin Kandıra sınırları içinde kurulmasına karşı çıkarak, “Kocaeli’nin Karadeniz’de sahili olan tek ilçesi. Bu imkanı kullanmayıp bu ilçede çöp depolama tesisi yapma iradesinde olan yöneticilerin bu yanlıştan dönmelerini diliyorum diyen Derneğimizin kurucularından Av. Hüseyin Acurman’a katılıyoruz. Kandıra sınırları içinde böyle bir çalışmayı doğru bulmuyoruz. Bugün depolama alanı derler yarın fabrika olur diyen Av. Kaymak; Derneğimiz adına konu ile ilgili geniş açıklama önümüzdeki hafta içinde yapılacaktır dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.